Reviews (5)

 • Jim (46)
  Ashley Madison lijkt mooier dan het is 0 reacties

  Precies wantij in de titel heb gezet dat is hoe ik over Ashley Madison denk.
  Het lijkt allemaal mooier dan het is en het lijkt leuk en spannend maar dat valt in werkelijkheid best wel mee.
  Het enige wat zo is, is dat ze een affaire hier promoten en op andere sites niet, terwijl daar in feite natuurlijk ook gewoon affaires ontstaan alleen dan misschien wat minder openlijk en bloot.
  Dus eigenlijk is het gewoon een site netbsd alle anderen, alleen komen zij er eerlijk voor uit en gebeurt het op de andere websites stiekem

  Jim (46) 13 december 2019
 • Ashley (35)
  Discreet 1 reactie

  Ik moet bekennen dat de voornaamste reden dat ik hier op zit, de naam is. Het is namelijk dezelfde naam als mijn eigen naam en dat vind ik altijd leuk dat soort dingen.
  Wat hier ook erg mooi is, is dat het allemaal heel discreet gebeurt op deze website, dus je hoeft niet bang te zijn dat wanneer je bijvoorbeeld je volledige naam intypt op google, dat je dan een linkje krijgt met deze website.
  Gezien het werk wat ik doe, vind ik het heel belangrijk dat dit niet mogelijk is en ook voor mensen met ander werk waar dit minder van belang is kan ik me heel goed voorstellen dat ze op hun privacy gesteld zijn.
  In verband met de privacy wet van tegenwoordig vraag ik me ook af of het wel moet kunnen dat je deze links op andere websites wel kunt vinden, het lijkt mij namelijk niet.
  Maar op Ashley madison is dit dus in ieder geval allemaal goed geregeld en hoef je nergens bang voor te zijn.

  Ashley (35) 17 juli 2019
 • Cazim (53)
  Bedriegers met hun credits 1 reactie

  Degene die als titel oplichting gebruikt heeft moet eens persoonlijk bij mij langskomen zodat ik hem kan laten zien dat het een en al bedriegers zijn. Ondanks dat ik tussen bepaalde leeftijd gekozen heb. Reageerden 90 procent jonge meiden tussen de 25 en 35 jaar oud. Het enige wat ze wilden was dat ik maar bleef chatten zodat ik per berichtje enkele euros zou betalen. Voordat ik het wist was ik door mijn credits en nog meer credits. Resultaat. Ze waren net zo snel verdwenen als dat ze kwamen. Er werken kennelijk personen die voor de datingsite geld laten verdienen. Echte serieuze gesprekken waren er niet. En als je een bericht schreef was het na vier keer korte bericht je overige berichten verdwenen of je moest wachten tot de ander reageerde anders zagen zij jou verstuurde mail niet. Kortom dikke min.

  Cazim (53) 26 februari 2019
 • Vincent (29)
  Te mooi om waar te zijn 0 reacties

  Ik geloof er niks van dat deze site echt is. Ik werd onder vanaf een andere echte gratis datingsite gelokt naar Ashley Madison, omdat dat makkelijker chatten was. Ja, wel betaald per bericht en dat loopt flink op als je even niet oplet. En chatten is helemaal niet makkelijker, de gratis datingsite is veel toegankelijker dan Ashley Madison. Verder werd ik al vrij snel door zogenaamde vrouwen benaderd voor suggesties voor FWB en ONS. Fantastisch natuurlijk! Alleen is dat niet realistisch dat dat zo vaak gebeurt. Ook als je een berichtje krijgt van iemand, op exact het moment, dat je haar site bezoekt. Hoe kan ze dat zo snel hebben geschreven. En waarom vragen ze allemaal waarom ik niet terug schrijf? Ze kunnen toch zien dat ik geen credits heb en dat ik niet terug schrijven kan? En waarom staan er geen recensies van deze datingsite op andere locaties dan datingreviews.nl? Ik begin ook de reviews op deze site ernstig in twijfel te trekken.

  Vincent (29) 26 februari 2019
 • Giel (46)
  Chique website 2 reacties

  Wanneer je voor het eerst op Ashley Madison zoekt, dan zie je een hele chique website en dat vind ik een goed iets want dat geeft gelijk een goede uitstraling aan de site.
  Ook ziet het er spannend uit waardoor je gelijk over mooie vrouwen wilt gaan fantaseren.
  Ik heb me daarna heel snel aangemeld en daarna werd ik absoluut niet teleurgesteld en bleef ik erg onder de indruk.
  Zowel de van de dite die erg makkelijk te gebruiken was als van de intens mooie en lieve vrouwen die hier op te vinden waren.

  Giel (46) 21 februari 2019