• Cazim (53)
  Bedriegers met hun credits 1 reactie

  Degene die als titel oplichting gebruikt heeft moet eens persoonlijk bij mij langskomen zodat ik hem kan laten zien dat het een en al bedriegers zijn. Ondanks dat ik tussen bepaalde leeftijd gekozen heb. Reageerden 90 procent jonge meiden tussen de 25 en 35 jaar oud. Het enige wat ze wilden was dat ik maar bleef chatten zodat ik per berichtje enkele euros zou betalen. Voordat ik het wist was ik door mijn credits en nog meer credits. Resultaat. Ze waren net zo snel verdwenen als dat ze kwamen. Er werken kennelijk personen die voor de datingsite geld laten verdienen. Echte serieuze gesprekken waren er niet. En als je een bericht schreef was het na vier keer korte bericht je overige berichten verdwenen of je moest wachten tot de ander reageerde anders zagen zij jou verstuurde mail niet. Kortom dikke min.

  Bezoek Ashley Madison

  Cazim (53) 26 februari 2019
  • (35)

   Dit klopt wel, ze zitten je allemaal te paaien met mooie verhalen en leuke complimenten totdat je betaalt, dan houdt het inderdaad ineens allemaal op.
   Dus ik ben het wel met je eens dat het ze hier wel heel erg om de credits te doen is en vooral mensen hier zo veel mogelijk van laten kopen.
   Ik had me dat nooit echt gerealiseerd, totdat ik jouw berichtje las en ik er even over na ging denken hoe dit bij mij altijd gaat en je hebt zeker gelijk.
   Ook iets voor mij dus om in de gaten te houden.

   Ashley (35) 17 juli 2019


Meer informatie en reviews over Ashley Madison