Reviews (5)

 • Jelmer (33)
  Geweldige website 0 reacties

  Dit kan ik nou echt een geweldige website noemen! Alles wat ik zoek in zoiets is hier te vinden.
  Je hebt categorieën waar je zelf uit kunt kiezen en het is niet alleen maar dat je kunt kijken, je kunt ook mee chatten en zo heb je dus ook echt contact met de andere persoon.
  Je hebt het zelfs in de hand wanneer zij genot krijgt of niet, dus dat maakt het allemaal heel persoonlijk en zelf vind ik dat heel erg sexy.
  Dit schept echt een band vind ik met degene met wie ik aan het praten.
  Dus ik kan wel zeggen dat ik dit een erg mooie website vind en dat ik hier vast en zeker nog vaak op te vinden zal zijn.

  Jelmer (33) 31 juli 2019
 • Nico (37)
  Spannende avond 1 reactie

  Als je een keer een avond in een hitsige bui bent en je zoekt wat leuke sexy vrouwen om je gezelschap te houden dan zit je op chaturbate zeker goed.
  Ik ben zelf regelmatig op deze site te vinden en ik moet zeggen dat ik hier nooit teleurgesteld word.
  Aan de andere kant heb ik wel naast chaturbate ook nog een profiel op een gewone datingsite omdat ik niet vind dat deze site voldoet aan alle dingen die ik zoek.
  Ik ben ook gewoon een single kan die graag een relatie wil, maar die zul je hier niet vinden.
  Een spannende avond vind je hier dan weer zeker!

  Nico (37) 9 juli 2019
 • Esmiralda (28)
  Niets te doen 2 reacties

  Er valt vrouw amper iets te doen op Chaturbate.. 99% zijn vrouwen en als vrouw zijnde is het juist wel leuk om wat mannen te zien zweten. Jammer, iemand suggesties voor een website waar ik wat mannelijk schoon kan bewonderen?

  Esmiralda (28) 29 januari 2019
 • Rudy (53)
  Apart 0 reacties

  Ik vind het toch wel heel verwarrend hoe het op chaturbate allemaal werkt, dat is gewoon heel anders dan hoe het op bijna alle andere websites gaat.
  Je moet niet denken dat hier lekker rustig ket een smaakvolle vrouw in nette kleding kunt chatten, want dat is hier niet het geval.
  Je zit in een soort chatroom met heel veel mensen en je kijkt naar een vrouw die sexuele handelingen uitvoert tijdens het chatten.
  Ik heb hier geen problemen mee, maar ik heb wel eens mensen gehoord die echt over deze reden vallen en hier niet gecharmeerd van zijn.

  Rudy (53) 27 januari 2019
 • Tycho (35)
  Chaturbate rare manier van betaling 2 reacties

  Wanneer je een account op chaturbate hebt aangemaakt, mag je eerst wel een tijdlang de tijd nemen om er precies achter te komen hoe het allemaal precies werkt op Chaturbate, aangezien het er hier zo anders aan toe gaat dan op alle andere dating/ sex websites. Dit hoeft niet altijd slecht te zijn, want hiermee onderscheidt het zich wel van de andere websites, maaar voor mij was het allemaal heel erg verwarrend.

  Wat ik ook heel erg jammer vind is dat je hier eigenlijk altijd op een groepschat zit en zo niet het idee hebt dat je met een vrouw of meisje alleen aan het chatten bent maar dat je haar altijd moet delen met een hele groep andere geile mannen. Dat is niet wat ik graag wil wanneer ik me hier aanmeldt. Het is niet echt mijn ideale site, maar ik kan me voorstellen dat wanneer dit bij jou past dat dit een hele fijne site is om op te zitten.

  Tycho (35) 10 november 2018