• Tycho (35)
  Chaturbate rare manier van betaling 2 reacties

  Wanneer je een account op chaturbate hebt aangemaakt, mag je eerst wel een tijdlang de tijd nemen om er precies achter te komen hoe het allemaal precies werkt op Chaturbate, aangezien het er hier zo anders aan toe gaat dan op alle andere dating/ sex websites. Dit hoeft niet altijd slecht te zijn, want hiermee onderscheidt het zich wel van de andere websites, maaar voor mij was het allemaal heel erg verwarrend.

  Wat ik ook heel erg jammer vind is dat je hier eigenlijk altijd op een groepschat zit en zo niet het idee hebt dat je met een vrouw of meisje alleen aan het chatten bent maar dat je haar altijd moet delen met een hele groep andere geile mannen. Dat is niet wat ik graag wil wanneer ik me hier aanmeldt. Het is niet echt mijn ideale site, maar ik kan me voorstellen dat wanneer dit bij jou past dat dit een hele fijne site is om op te zitten.

  Bezoek Chaturbate

  Tycho (35) 10 november 2018
  • (38)

   Ik ben het helemaal niet met jou eens en met wat je allemaal zegt. Ik vind het hier juist super nice dat je bepaalde dingen naar de dames kunt sturen en dat hun vibrator dan voor jou gaat trillen. Wanneer je hun reactie dan ziet, dat vind ik heel erg hot. Dit maakt het toch een stuk persoonlijker dan wanneer ze dit zelf doen. De vrouwen hier zijn nu afhankelijk van jou en wat voor soort genot jij ze gunt. Dat er andere mannen ook meekijken, kan mij niet zo veel interesseren, want dan kun je soms ook gewoon lekker meekijken zonder dat je zelf je geld er in steekt. Dat kan soms erg nice zijn.

   Coen (38) 10 november 2018
  • (53)

   Het klopt dat het heel erg wennen is op deze site, daar kreeg ik ook mee te maken. Het werkt op deze site nu eenmaal heel anders en dat geeft niet, maar voor sommige mensen kan dit wel een schok zijn en dat kan ik me heel goed voorstellen. Juist voor de oudere mensen is dit een hele omschakeling.

   Rudy (53) 27 januari 2019


Meer informatie en reviews over Chaturbate