Reviews (2)

 • Leon (51)
  Tegenvaller 0 reacties

  Ik vind Datebord een hele erge tegenvaller, omdat de site heel anders werkt dan de andere dating websites.
  Dit zou je kunnen zien als iets positiefs, maar zo zie ik dat helaas niet.
  Je zet hier een soort advertentie over jezelf, met een mooi verkooppraatje en daar kunnen mensen dan actie op ondernemen.
  Dit alles geeft mij een heel raar gevoel en zo hoort het niet te gaan vind ik wanneer je iets op zoek bent naar een leuk iemand waar je een relatie mee op wilt bouwen.
  Dus deze dingen bij elkaar dat geeft mij geen goed gevoel over Datebord, ik zie daten heel anders voor me dan hoe het hier in zijn werk gaat en dat is ook waarom ik dit een tegenvaller als website vind.
  Het is zeker niet zoals ik had gehoopt en ik zal het ook niet snel aan andere mensen aanraden wanneer zij mij hier naar zouden vragen.
  Dat zou niet

  Leon (51) 22 april 2019
 • Sander (38)
  Datebord werkt anders dan andere datingsites 2 reacties

  Wat hier heel erg wennen is aan deze site, is dat het op een hele andere manier werkt dan alle andere online datingsites.
  Meestal maak je zelf een profiel aan en dan kun je met iemand gaan chatten die jou aardig lijkt en dan hopen dat er een connectie ontstaat.
  Hier is dat niet perse zo, hier is het meer zo dat een soort advertentie van jezelf er op plaatst en hier kunnen mensen dan op reageren en ze kunne nze bekijken.
  Ik vind dit heel erg leuk en ik hou er wel van dat het hier allemaal een beetje anders er aan toe gaat maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen even handig en makkelijk is.

  Sander (38) 28 december 2018