• Sander (38)
  Datebord werkt anders dan andere datingsites 2 reacties

  Wat hier heel erg wennen is aan deze site, is dat het op een hele andere manier werkt dan alle andere online datingsites.
  Meestal maak je zelf een profiel aan en dan kun je met iemand gaan chatten die jou aardig lijkt en dan hopen dat er een connectie ontstaat.
  Hier is dat niet perse zo, hier is het meer zo dat een soort advertentie van jezelf er op plaatst en hier kunnen mensen dan op reageren en ze kunne nze bekijken.
  Ik vind dit heel erg leuk en ik hou er wel van dat het hier allemaal een beetje anders er aan toe gaat maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen even handig en makkelijk is.

  Bezoek Datebord

  Sander (38) 28 december 2018
  • (44)

   En ik zal dan wel zo'n zeur iemand zijn die het niet leuk vind als iemand iets anders durft te doen dan de rest al doet maar dat is dan helaas maar even zo.
   Ik ben gewoon niet te spreken over deze site, het duurde een hele tijd voordat ik door had hoe het hier er in eerste instantie aan toe gaat en daarna, toen ik hier eindelijk achter was, snapte ik het hele nut er niet echt van.
   Ik vind het prima dat je het anders doet dan andere websites, maar dan moet het wel een meerwaarde hebben en dat is naarmijn mening hier niet het geval.

   Tim (44) 28 december 2018
  • (51)

   Als je hier goed mee om kunt gaan en als het bij je past, dan zou dit best een effectieve en snelle manier kunnen zijn denk ik om andere mensen te leren kennen.
   Maar zelf vind ik dit een hele onpersoonlijke manier en is het totaal niet waar ik naar op zoek ben.
   Ik vind dit geen manier hoe daten zou moeten gaan en ik heb hier ook een heel ander beeld bij.
   Ik zie dit meer als een reclamepraatje over mezelf en daar staan altijd maar halve waarheden in en alleen de mooie dingen van mensen.

   Leon (51) 22 april 2019


Meer informatie en reviews over Datebord