E Matching
7,7

3 reviews

Informatie over en rondom E Matching. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,7. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van E Matching is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over E Matching? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Thijmen (44)
  Belediging voor de minder hoog opgeleiden 0 reacties

  De website E Matching is speciaal ontwikkeld voor de hoger opgeleide mensen van Nederland, en persoonlijk vind ik dit een enorme belediging naar de mensen toe die geen HBO of universitaire opleiding hebben kunnen genieten. Want het betekent lang niet altijd dat deze mensen dan minder slim/wereldwijs zijn dan wij (wel hoger opgeleid), maar soms betekent dat wel dat ze door bepaalde omstandigheden niet over deze mogelijkheden beschikten in hun schoolloopbaan.

  Daarbij ken ik genoeg mensen die een Master in hun bezit hebben, maar die ik alsnog niet slim kan noemen en ken ik ook mensen die amper een diploma hebben, maar overal kennis over hebben en over mee kunnen praten. Vandaar dat ik dit een heel gevoelig punt vind en ik het er ook niet mee eens kan zijn dat E Matching op deze manier werkt.

  Thijmen (44) 1 augustus 2019
 • Yolande (48)
  E matching beoordeling 1 reactie

  E matching is een website die precies zegt waar het voor staat en die dit ook waar maken.
  Het is een van de weinige dating websites die geen loze beloftes doet, maar aangeeft wat je kunt verwachten en zich hier ook aan houdt.
  Zelf vind ik dit een verademing want ik ben dit totaal niet gewend van andere dating websites die altijd mooie praatjes hadden en uiteindelijk ontzettend tegen vielen.
  Dan is een website als deze echt heerlijk, geloof mij maar op mijn woord gezien mijn ervaring met deze en andere websites.

  Yolande (48) 15 april 2019
 • Hugo (57)
  E matching voor hoger opgeleiden 2 reacties

  E Matching is speciaal een website voor mensen die hoger opgeleid zijn, ik vind het een goed initiatief om een website aan te maken voor dit soort mensen. In dit geval hebben de mensen er dan zelf de hand in of ze dit wel of niet willen. Je hebt mensen die het prettig vinden om met mensen van hun eigen niveau te converseren (zoals ik), maar je hebt ook mensen die hier niets om geven en deze mensen hoeven dan gewoonweg niet voor deze website te kiezen. Zij kunnen naar een reguliere datingsite gaan en dan is er verder ook niets aan de hand.

  Voor mensen als ik is deze website een uitkomst, ik vind het heerlijk om een gesprek op niveau te houden met mensen met een wereldwijde kennis en die de belangrijkste zaken die er op dit moment spelen in de wereld kennen, zodat we hier over kunnen discussiëren. Wanneer je niet op een website voor hoger opgeleiden zit, is deze kans toch meteen een stuk kleiner. En dat is geen disrespect voor de mensen die een lagere opleiding hebben, maar zo zie ik het gewoon.

  Ik ben om bovenstaande redenen in ieder geval erg blij met E Matching en dus geef ik de site vijf sterren.

  Hugo (57) 29 december 2018