E Matching
7,7

2 reviews

Informatie over en rondom E Matching. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,7. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van E Matching is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over E Matching? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 368 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Yolande (48)
  E matching beoordeling 0 reacties

  E matching is een website die precies zegt waar het voor staat en die dit ook waar maken.
  Het is een van de weinige dating websites die geen loze beloftes doet, maar aangeeft wat je kunt verwachten en zich hier ook aan houdt.
  Zelf vind ik dit een verademing want ik ben dit totaal niet gewend van andere dating websites die altijd mooie praatjes hadden en uiteindelijk ontzettend tegen vielen.
  Dan is een website als deze echt heerlijk, geloof mij maar op mijn woord gezien mijn ervaring met deze en andere websites.

  Yolande (48) 15 april 2019
 • Hugo (57)
  E matching voor hoger opgeleiden 2 reacties

  E Matching is speciaal een website voor mensen die hoger opgeleid zijn, ik vind het een goed initiatief om een website aan te maken voor dit soort mensen. In dit geval hebben de mensen er dan zelf de hand in of ze dit wel of niet willen. Je hebt mensen die het prettig vinden om met mensen van hun eigen niveau te converseren (zoals ik), maar je hebt ook mensen die hier niets om geven en deze mensen hoeven dan gewoonweg niet voor deze website te kiezen. Zij kunnen naar een reguliere datingsite gaan en dan is er verder ook niets aan de hand.

  Voor mensen als ik is deze website een uitkomst, ik vind het heerlijk om een gesprek op niveau te houden met mensen met een wereldwijde kennis en die de belangrijkste zaken die er op dit moment spelen in de wereld kennen, zodat we hier over kunnen discussiëren. Wanneer je niet op een website voor hoger opgeleiden zit, is deze kans toch meteen een stuk kleiner. En dat is geen disrespect voor de mensen die een lagere opleiding hebben, maar zo zie ik het gewoon.

  Ik ben om bovenstaande redenen in ieder geval erg blij met E Matching en dus geef ik de site vijf sterren.

  Hugo (57) 29 december 2018

Plaats een review