• Hugo (57)
  E matching voor hoger opgeleiden 2 reacties

  E Matching is speciaal een website voor mensen die hoger opgeleid zijn, ik vind het een goed initiatief om een website aan te maken voor dit soort mensen. In dit geval hebben de mensen er dan zelf de hand in of ze dit wel of niet willen. Je hebt mensen die het prettig vinden om met mensen van hun eigen niveau te converseren (zoals ik), maar je hebt ook mensen die hier niets om geven en deze mensen hoeven dan gewoonweg niet voor deze website te kiezen. Zij kunnen naar een reguliere datingsite gaan en dan is er verder ook niets aan de hand.

  Voor mensen als ik is deze website een uitkomst, ik vind het heerlijk om een gesprek op niveau te houden met mensen met een wereldwijde kennis en die de belangrijkste zaken die er op dit moment spelen in de wereld kennen, zodat we hier over kunnen discussiëren. Wanneer je niet op een website voor hoger opgeleiden zit, is deze kans toch meteen een stuk kleiner. En dat is geen disrespect voor de mensen die een lagere opleiding hebben, maar zo zie ik het gewoon.

  Ik ben om bovenstaande redenen in ieder geval erg blij met E Matching en dus geef ik de site vijf sterren.

  Bezoek E Matching

  Hugo (57) 29 december 2018
  • (55)

   Ik heb wel gemerkt dat de meningen over deze website behoorlijk verdeeld zijn. Je hebt mensen inderdaad die het geweldig vinden en je hebt mensen die de leden op deze websites zitten maar snobs vinden. Ik ben er zelf nog niet helemaal uit wat ik er van vind, ik denk dat ik er een beetje tussen in zit. Maar ik heb mijn lidmaatschap hierop niet verlengd, omdat ik niet perse een hoogopgeleide man hoef, voor mij doet de opleiding van de persoon er niet toe.

   Jill (55) 29 december 2018
  • (48)

   Ik moet bekennen dat ik mij mede om deze reden heb aangemeld op E matching. Niet perse omdat dit voor mij van groot belang is, maar ook omdat ik gewoon nieuwsgierig was of dit mij goed zou bevallen of niet. En blijkbaar ben ik toch zo’n hypocriet persoon doe dit toch wel erg fijn blijkt te vinden en ik ben ook niet bang om hier voor uit te komen.

   Yolande (48) 15 april 2019


Meer informatie en reviews over E Matching