eDarling
7,6

3 reviews
Informatie over en rondom eDarling. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat eDarling er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 7,6 als cijfer te geven. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Ontevreden over eDarling? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 548 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Win (56)
  Nette website 0 reacties

  Edarling vind ik een keurige en nette website met mensen er op die elkaar met respect behandelen, zoals het ook hoort.
  Toch zie je dat lang niet overal gebeuren op online dating sites en krijg je soms de raarste voorstellen om je oren geslingerd.
  Zelf hou ik daar totaal niet van en dan is de lol er voor mij ook gauw van af en ik ben dan ook erg blij dat dit hier niet op die manier gebeurt.
  De leden zijn hier over het algemeen ook iets ouder en hebben dan waarschijnlijk toch andere normen en waarden.

  Win (56) 23 juli 2019
 • Daan (38)
  Veel leden te oud voor mij 1 reactie

  Edarling is in principe een grote website met lekker wel leden op de site, totdat je gast kijken naar de leeftijd van deze leden. Dan zul je er echter komen dat de meeste leden de vijftig had toch wel ver gepasseerd zijn en dat is in mijn geval ook weer niet de bedoeling. Voor mij is het om deze reden niet de site waarvan ik had gehoopt dat het zou zijn. Ik had hoge verwachtingen hiervan, maar deze konden ze helaas niet waar maken.

  Daan (38) 15 april 2019
 • Phillipe (52)
  E Darling niet meer dan de helft vr... 2 reacties

  Op de site staat aangegeven dat 52 procent van de leden hier vrouwelijk zou zijn en 48 procent zou slechts mannelijk zijn. Maar tevens is de website gemaakt voor hoger opgeleide mensen en deze twee argumenten gaan totaal niet samen. Want iedereen die ook maar een beetje een opleiding genoten heeft, weet dat er lang niet 52 procent hier vrouwelijk is. Ik verwacht dat je al blij mag zijn als dit percentage de twintig aantikt, misschien is het namelijk nog wel lager. En dat is niet erg, maar ga dan niet de mensen wijs maken dat het meer is, want dan schilder je de hele website ongeloofwaardig af en dat vind ik heel erg zonde want ik vind de site verder wel erg goed.

  Phillipe (52) 29 december 2018

Plaats een review