• Phillipe (52)
  E Darling niet meer dan de helft vrouwelijk 2 reacties

  Op de site staat aangegeven dat 52 procent van de leden hier vrouwelijk zou zijn en 48 procent zou slechts mannelijk zijn. Maar tevens is de website gemaakt voor hoger opgeleide mensen en deze twee argumenten gaan totaal niet samen. Want iedereen die ook maar een beetje een opleiding genoten heeft, weet dat er lang niet 52 procent hier vrouwelijk is. Ik verwacht dat je al blij mag zijn als dit percentage de twintig aantikt, misschien is het namelijk nog wel lager. En dat is niet erg, maar ga dan niet de mensen wijs maken dat het meer is, want dan schilder je de hele website ongeloofwaardig af en dat vind ik heel erg zonde want ik vind de site verder wel erg goed.

  Bezoek eDarling

  Phillipe (52) 29 december 2018
  • (44)

   Dat is zo'n leugentje om bestwil die in zo'n geval erg slecht uitpakt. Ik kan ook niet goed tegen dat soort uitspraken, want zoals jij ook zegt iedereen die een beetje zijn of haar verstand gebruikt weet gewon dat hier helemaal niets van klopt. En ze hopen met dat soort uitspraken waarschijnlijk dat er meer leden op de site komen, maar ik denk dat dit juist tegendraads werkt. Mensen geloven het namelijk niet en worden dan tegendraads en gaan op zoek naar iets anders.

   Lars (44) 29 december 2018
  • (38)

   Dat er zoveel vrouwen op een datingsite zitten is zo wie zo een uitspraak die ik nooit zou geloven. Een datingsite wordt toch vaak gelinkt aan sex en porno en welke mensen zitten er vooral op dot soort websites? Heel goed de mannen, dus dat de helft hier vrouwelijk zou zijn heb ik nooit geloofd en dat is dus ook niet zo.

   Daan (38) 15 april 2019


Meer informatie en reviews over eDarling