eMatch
6,7

2 reviews

Informatie over en rondom eMatch. eMatch behaalt een 6,7 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over eMatch? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 217 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Felix (31)
  Saaie website 0 reacties

  Ik zelf vind eMatch een oer en oersaaie website waar bijna alleen maar pensionarissen met te veel tijd op te vinden zijn.
  Dit is zeker niet de categorie mensen waar ik naar op zoek ben dus voor mij is deze website totaal geen goede match.
  Ik denk wel dat wanneer je de gemiddelde leeftijd gepasseerd bent en je bent lekker met pensioen of iets dergelijks, dat deze site dan wel een goede optie is omdat er erg veel mensen hier op zitten die in hetzelfde schuitje zitten.

  Felix (31) 7 april 2019
 • Geert (57)
  Goede eerlijke website 2 reacties

  Als je mij zou vragen wat ik van Ematch vind, dan zou ik zeggen dat ik de site een hele goede en vooral eerlijke website vind. Een poos geleden had ik wat opmerkingen en vragen en deze heb ik gestuurd naar de klantenservice, binnen een dag had ik al reactie en ze hebben me hier ontzettend goed mee geholpen. Zo zou het overal moeten gaan, maar dat is simpelweg gewoon niet zo helaas maar waar. Dat er zo goed voor een site gezorgd wordt en voor de leden die erop zitten, dat maakt dat de leden wel of niet tevreden zijn over een site als deze. Ik ben in dit geval dus een erg blij lid en verder is de website ook gewoon een goede site die keurig in elkaar zit zonder allerlei poespas, dat hoeft van mij ook zeker niet.

  Geert (57) 22 februari 2019

Plaats een review