• Geert (57)
  Goede eerlijke website 2 reacties

  Als je mij zou vragen wat ik van Ematch vind, dan zou ik zeggen dat ik de site een hele goede en vooral eerlijke website vind. Een poos geleden had ik wat opmerkingen en vragen en deze heb ik gestuurd naar de klantenservice, binnen een dag had ik al reactie en ze hebben me hier ontzettend goed mee geholpen. Zo zou het overal moeten gaan, maar dat is simpelweg gewoon niet zo helaas maar waar. Dat er zo goed voor een site gezorgd wordt en voor de leden die erop zitten, dat maakt dat de leden wel of niet tevreden zijn over een site als deze. Ik ben in dit geval dus een erg blij lid en verder is de website ook gewoon een goede site die keurig in elkaar zit zonder allerlei poespas, dat hoeft van mij ook zeker niet.

  Bezoek eMatch

  Geert (57) 22 februari 2019
  • (33)

   Het klopt dat de site goed in elkaar zit en dat alles verder goed en duidelijk is hier. Maar waar jij zo blij mee bent, dat een er eigenlijk geen verdere poespas bij komt kijken, daarvan vind ik dat het de site een beetje saai maakt en dat vind ik heel erg zonde. Het mag van mij allemaal wel een beetje spannender hier.

   Dave (33) 22 februari 2019
  • (31)

   Ik ben het in dit geval met Dave eens en dan vind ik dat hij het nog erg keurig verwoord, ik zou gewoon zeggen dat de website oersaai is en eigenlijk alleen maar voor oudjes bedoelt is. Maar ik wil ook niet denigrerend over komen naar de oudere mensen, ik hoop immers dat ik gezond genoeg blijf om die mooie leeftijd zelf ook te kunnen halen. Maar voor nu zoek ik iets met wat meer spanning en sensatie.

   Felix (31) 7 april 2019


Meer informatie en reviews over eMatch