Facebook dating
7,1

4 reviews

Informatie over en rondom Facebook dating. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,1. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Facebook dating is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Facebook dating? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • Sanh (39)
  Facebook dating vorderingen 0 reacties

  Voor velen zal Facebook dating als nadelig worden beschouwd, zeker omdat Facebook al vrij slecht in het nieuws is geweest als het gaat om privacy. Dus ben wel erg benieuwd eigenlijk hoe het zich zal gaan vorderen, de datingapp is nog niet uit dus vind dat we nog niet mogen oordelen. Wel lijkt het me prima dat Facebook dating eigenlijk onmiddellijk begint met duizenden, misschien zelfs miljoenen singles! Ben ook benieuwd of Facebook dating er een prijs aan zal hangen zoals ieder andere datingsite doet? Wordt vervolgd!

  Sanh (39) 15 februari 2019
 • Pieter (38)
  oplichting 0 reacties

  Met alle respect, dit is nepperij en oplichterij. Ten eerste zijn de fotos van leden voor een groot deel nep en zijn van Amerikaanse dames. Verlel nepprofielen.

  Je moet een lidmaatschap account hebben om te kunnen reageren op mensen. Let op, heb je het lidmaatschap gekozen? Nu begint het feest, veel berichtjes en ze willen allemaal dat je geld opstuurt. Je raad het al, de vrouwen zijn hier alleen voor sugardaddys.

  Het is echt oplichterij, niemand van de dames heeft instagram. Ook hebben veel accounts geen facebook terwijl het van facebook zelf is, tja.

  Dit is zonde van je geld en tijd en geloof niet wat anderen zeggen.

  Pieter (38) 12 februari 2019
 • Carlos (44)
  Geen goede combinatie 1 reactie

  Ik vind dat je bepaalde dingen nu eenmaal niet met elkaar moet combineren en een van die dingen is Facebook en datingwebsites.
  Deze twee dingen vind ik helemaal geen goede combinatie, dat kan niet goed gaan.
  Ik denk dat je op deze manier ten eerste heel veel miscommunicaties krijgt en ten tweede denk ik dat je heel veel dingen misschien per ongeluk openbaar zult maken wat achteraf helemaal niet de bedoeling was. Bepaalde dingen moet je gescheiden houden en zo ook deze twee verschillende online mogelijkheden.

  Carlos (44) 11 februari 2019
 • Janine (35)
  Ideaal 1 reactie

  Wat een goed idee om een dating gedeelte te maken op Facebook. Bijna iedereen heeft wel FAcebook en wie het niet heeft dan is het heel eenvouridg om dit wel te maken. Zo kun je het bekijken van andermans profiel en het zoeken naar een date mooi combineren, dat scheelt ook weer tijd en ik vind dat echt heel erg handig.
  Apart eigenlijk dat er nooit eerder iemand is geweest die dit heeft bedacht, ik wou dat ik dat had gedaan haah daar is vast wel wat geld mee te verdienen. Maar nee helaas op dat soort dingen kom ik niet, maar in dit geval ben ik wel iemand die hier dankbaar gebruik van zal gaan maken.

  Janine (35) 9 februari 2019