• Janine (35)
  Ideaal 1 reactie

  Wat een goed idee om een dating gedeelte te maken op Facebook. Bijna iedereen heeft wel FAcebook en wie het niet heeft dan is het heel eenvouridg om dit wel te maken. Zo kun je het bekijken van andermans profiel en het zoeken naar een date mooi combineren, dat scheelt ook weer tijd en ik vind dat echt heel erg handig.
  Apart eigenlijk dat er nooit eerder iemand is geweest die dit heeft bedacht, ik wou dat ik dat had gedaan haah daar is vast wel wat geld mee te verdienen. Maar nee helaas op dat soort dingen kom ik niet, maar in dit geval ben ik wel iemand die hier dankbaar gebruik van zal gaan maken.

  Bezoek Facebook dating

  Janine (35) 9 februari 2019
  • (43)

   Ik denk hier op dezelfde manier over als jij, wat een ontzettend inventieve uitvinding. Wanneer dit er is, merk ik ook dat ik veel meer op facebook zit dan dat ik voorheen deed. De reden hiervan is natuurlijk heel logisch en dat is dat ik nu met een hele andere reden op facebook zit. Eerder was dit alleen voor de lol en als ik me verveelde, nu zoek ik heel bewust naar leuke vrouwen waar ik misschien mee zou kunnen daten. En hiervan zijn er gelukkig meer dan genoeg, nu is het alleen nog even aan mij om de juiste te vinden en die op dezelfde manier over mij denkt.

   Freddy (43) 9 februari 2019


Meer informatie en reviews over Facebook dating