Flirtmee
7,7

3 reviews
Informatie over en rondom Flirtmee. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,7. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Flirtmee is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 3 )

 • Bart (34)
  Flirtmee fake 0 reacties

  Ik ben totaal niet tevreden over de site Flirtmee, wat een slechte site is dat zeg en zenuwbanen ook nog eens allemaal fake vrouwen hier opzitten die de mannen een beetje aan het lijntje houden zodat ze niet naar een andere website gaan.
  Of dit vanuit de website zelf gebeurt of dat de vrouwen dit individueel doen dat weet ik niet maar dat het merendeel van de vrouwen die hier op zitten fake is dat is voor mij wel duidelijk.
  Ik heb hier al meerdere vrouwen op betrapt en wanneer je ze hier dan mee confronteert dan hebben ze een of ander slap excuus waarmee ze zich er onderuit proberen te kletsen, maar dat gaat helaas voor hen niet bij mik.

  Bart (34) 16 juni 2019
 • Henk (57)
  Sexchat 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar een webcamsessie of naar gewoon een onschuldige maar toch spannende sexchat, dan is flirtmee de website waar je zijn moet. Mensen zullen denken dat we vieze mannen zijn, maar zo zie ik dit totaal niet. Alle mannen kijken naar porno en ik vind dat je dit als een soortgelijk iets moet zien, maar dan net iets persoonlijker en je hebt echt het gevoel dat je met de persoon in kwestie aan het converseren bent terwijl jullie sessie bezig is. Dat maakt het voor mij allemaal nog intenser dan het al is. Ik ben erg positief over deze website en ik schaam me ook zeer zeker niet om hier voor uit te komen.

  Henk (57) 31 maart 2019
 • Eva (46)
  Flirtmee spannend en onschuldig 2 reacties

  Voor de mensen die het heerlijk spannend vinden om wat online te flirten met andere mensen dan is Flirtmee een perfecte website om dit te gaan uitvoeren.
  Het zorgt voor die sensuele spanning die ik heel erg zoek, maar het is verder heel onschuldig.
  Je hoeft niet bang te zijn dat je wordt opgelicht want je kunt net zo ver gaan als dat je zelf wilt, je hebt alles volkomen zelf in de hand.
  De mensen die hier op zitten durven soms behoorlijk pikante vragen te stellen, maar dat vind ik zelf altijd wel leuk hier ben ik zelf ook wel een beetje van.
  Maar verder dan het vragen en beantwoorden hiervan komt het niet echt en daar ben ik blij om.
  Voor mij hoeft het niet echt fysiek te worden, de spanning van de online ervaring is voor mij voldoende.

  Eva (46) 29 december 2018