Flirtmee
7,7

4 reviews
Informatie over en rondom Flirtmee. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,7. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Flirtmee is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • jipp (35)
  admin die misbruik maakt van machtspositie 2 reacties

  Deze chat word geterroriseerd door een kinder misbruikende admin geterroriseerd word nu hij nieuwe chat heb met kinderlijke speeltjes zoals 10 sec ban om adem te halen of 10 min ban en erbij je bent fake .
  je word uit gedaagd door stel chatters zeg je er wat van ban 20 min zit je met leuke meid in gesprek ban van 1440 maar andere chatters zien dat niet . deze chat moet voor 95% op oude lijken maar lijk er nog geen 5% op

  Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
  Profielen worden zonder rede verwijderd .
  Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
  Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
  dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
  Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systematische weg te zieken .
  Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
  Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
  normaal contact is er niet te krijgen zoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
  Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
  Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
  Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
  Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
  Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

  Sterke punten:
  Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
  Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
  Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
  Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
  De enigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

  Zwakke punten:
  Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam's terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
  Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
  Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

  jipp (35) 14 januari 2021
 • Bart (34)
  Flirtmee fake 0 reacties

  Ik ben totaal niet tevreden over de site Flirtmee, wat een slechte site is dat zeg en zenuwbanen ook nog eens allemaal fake vrouwen hier opzitten die de mannen een beetje aan het lijntje houden zodat ze niet naar een andere website gaan.
  Of dit vanuit de website zelf gebeurt of dat de vrouwen dit individueel doen dat weet ik niet maar dat het merendeel van de vrouwen die hier op zitten fake is dat is voor mij wel duidelijk.
  Ik heb hier al meerdere vrouwen op betrapt en wanneer je ze hier dan mee confronteert dan hebben ze een of ander slap excuus waarmee ze zich er onderuit proberen te kletsen, maar dat gaat helaas voor hen niet bij mik.

  Bart (34) 16 juni 2019
 • Henk (57)
  Sexchat 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar een webcamsessie of naar gewoon een onschuldige maar toch spannende sexchat, dan is flirtmee de website waar je zijn moet. Mensen zullen denken dat we vieze mannen zijn, maar zo zie ik dit totaal niet. Alle mannen kijken naar porno en ik vind dat je dit als een soortgelijk iets moet zien, maar dan net iets persoonlijker en je hebt echt het gevoel dat je met de persoon in kwestie aan het converseren bent terwijl jullie sessie bezig is. Dat maakt het voor mij allemaal nog intenser dan het al is. Ik ben erg positief over deze website en ik schaam me ook zeer zeker niet om hier voor uit te komen.

  Henk (57) 31 maart 2019
 • Eva (46)
  Flirtmee spannend en onschuldig 2 reacties

  Voor de mensen die het heerlijk spannend vinden om wat online te flirten met andere mensen dan is Flirtmee een perfecte website om dit te gaan uitvoeren.
  Het zorgt voor die sensuele spanning die ik heel erg zoek, maar het is verder heel onschuldig.
  Je hoeft niet bang te zijn dat je wordt opgelicht want je kunt net zo ver gaan als dat je zelf wilt, je hebt alles volkomen zelf in de hand.
  De mensen die hier op zitten durven soms behoorlijk pikante vragen te stellen, maar dat vind ik zelf altijd wel leuk hier ben ik zelf ook wel een beetje van.
  Maar verder dan het vragen en beantwoorden hiervan komt het niet echt en daar ben ik blij om.
  Voor mij hoeft het niet echt fysiek te worden, de spanning van de online ervaring is voor mij voldoende.

  Eva (46) 29 december 2018