• Eva (46)
  Flirtmee spannend en onschuldig 2 reacties

  Voor de mensen die het heerlijk spannend vinden om wat online te flirten met andere mensen dan is Flirtmee een perfecte website om dit te gaan uitvoeren.
  Het zorgt voor die sensuele spanning die ik heel erg zoek, maar het is verder heel onschuldig.
  Je hoeft niet bang te zijn dat je wordt opgelicht want je kunt net zo ver gaan als dat je zelf wilt, je hebt alles volkomen zelf in de hand.
  De mensen die hier op zitten durven soms behoorlijk pikante vragen te stellen, maar dat vind ik zelf altijd wel leuk hier ben ik zelf ook wel een beetje van.
  Maar verder dan het vragen en beantwoorden hiervan komt het niet echt en daar ben ik blij om.
  Voor mij hoeft het niet echt fysiek te worden, de spanning van de online ervaring is voor mij voldoende.

  Bezoek Flirtmee

  Eva (46) 29 december 2018
  • (48)

   De omschrijving die jij geeft klopt precies bij de website vind ik. Het zorgt inderdaad voor wat online spanning, maar verder dan dat komt het ook niet. Jij geeft aan dat je dit heel prettig vind en dat dit van jou niet hoeft. Dan is het ook helemaal prima. Voor mij is het echter juist een tegenvaller, want ik zit op een datingsite in de hoop op een date en niet alleen voor het online chatten met andere vrouwen en online een beetje flirten maar verder niets. Ik zoek juist naar datgene wat er na het online flirten komt.

   Pieter (48) 29 december 2018
  • (46)

   Het kan er hier behoorlijk pikant aan toe gaan, dat heb ik ook al verschillende malen ervaren. Maar ik hou hier persoonlijk ook wel van en je kunt altijd je grens aangeven en deze wordt dan echt niet overschreden. Verder vind ik het allemaal vrij onschuldig en zie ik er het kwaad niet van in, zolang je allebei maar geen misbruik maakt van de beelden die je hebt. Hier moet je andere mensen wel voor durven vertrouwen, maar ik ga er van uit dat iedereen die hier zit die privacy wel respecteert.

   Gerard (46) 31 maart 2019


Meer informatie en reviews over Flirtmee