Reviews (2)

 • Luuk (35)
  Fucking nice 0 reacties

  Fuckbuddy is echt een fucking goede en nice website. Ik ben gek op sex en de vrouwen met wie ik altijd een tijdje date worden vaak kwaad als ik er klaar mee ben en weer op jacht wil naar een nieuwe vrouw voor een lekker avontuurtje.
  Hier zit je niet met al die drama want de vrouwen die op fuckbuddy zitten willen immers precies hetzelfde als ik en dat is een avontuur voor in de slaapkamer, niets meer en niets minder.
  Ik wist niet dat er vrouwen waren die er ook zo over dachten, op prostituees na, maar tot mijn grote blijdschap is het wel zo en die vrouwen kun je dus hier op het internet vinden.

  Luuk (35) 3 februari 2019
 • Gert (46)
  Naam zegt alles 2 reacties

  De naam van de website geeft heel duidelijk weer waar het hier allemaal omdraait, en dat is het vinden van een fuckbuddy. Het werkt naar mijn mening heel erg goed! Je hoeft er hier niet omheen te draaien waar je naar op zoek bent want iedereen zoekt hoer hetzelfde en dat is sex. Je kunt met de mensen afspreken met wie je een klik hebt, net als met een gewone date alleen nu ga je alleen voor de sex en niet voor de relatie.

  Ik heb hier al een aantal keer een afspraak gemaakt en ik vind het erg goed werken. Ik heb twee keer gehad dat de vrouw in kwestie niet kwam opdagen maar daar kan de site niet zo veel aan doen, helaas.

  Gert (46) 13 december 2018