• Gert (46)
  Naam zegt alles 2 reacties

  De naam van de website geeft heel duidelijk weer waar het hier allemaal omdraait, en dat is het vinden van een fuckbuddy. Het werkt naar mijn mening heel erg goed! Je hoeft er hier niet omheen te draaien waar je naar op zoek bent want iedereen zoekt hoer hetzelfde en dat is sex. Je kunt met de mensen afspreken met wie je een klik hebt, net als met een gewone date alleen nu ga je alleen voor de sex en niet voor de relatie.

  Ik heb hier al een aantal keer een afspraak gemaakt en ik vind het erg goed werken. Ik heb twee keer gehad dat de vrouw in kwestie niet kwam opdagen maar daar kan de site niet zo veel aan doen, helaas.

  Bezoek Fuckbuddy

  Gert (46) 13 december 2018
  • (34)

   Was het bij mij ook maar zo’n succesverhaal! Ik heb nu 3 keer met iemand proberen af te spreken die ik hier had ontmoet en alle drie de keren heb ik een blauwtje gelopen! Of ze echt op het laatst niet meer durfden of dat ze nooit van plan zijn geweest met mij af te spreken dat durf ik natuurlijk niet met zekerheid te zeggen maar ik heb mijn twijfels!

   Hugo (34) 13 december 2018
  • (35)

   Ik wou dat er eerder mensen waren geweest die dit bedacht hadden, dit is toch de perfecte uitvinding! Je hebt wel apps als tinder enzo, maar dat is toch iets heel anders dan wat dit is. Hier zit je niet met al dat gezeur van vrouwen die een relatie willen en willen trouwen en kinderen krijgen en dat hele gemekker, maar hier kun je gewoon een leuke vrouw zoeken en daar een lekker wild avontuurtje mee aangaan zoals alle mannen dat graag willen op zijn tijd.

   Luuk (35) 3 februari 2019


Meer informatie en reviews over Fuckbuddy