Gaypartner
5,7

2 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Gaypartner. Doordat het leden aantal van Gaypartner een stuk minder is dan bij de concurrerende datingsites en de betrouwbaarheid niet garant staat, hebben we deze datingsite een laag cijfer van 5,7 moeten geven.

Ontevreden over Gaypartner? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 247 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Michael (45)
  Veel neppers 0 reacties

  Ik vind het mooi dat er een website voor homosexuele mannen is ontworpen. Ik weet dat hier veel tegenstanders voor zijn omdat die mensen vinden dat wij overal welkom zouden moeten zijn en die gedachte vind ik mooi en ik ben het er ook wel mee eens, maar ik vind het eigenlijk ook wel handig dat er een site speciaal voor ons is.
  Wat mij hier wel al meerdere malen is opgevallen is dat hier bijzonder veel neppers op zitten die het leuk en grappig vinden om wanhopige mannen een loer te draaien.
  Ik vind dit zielig gedrag en ik ben daar ook absoluut niet van gediend dus ik hoop dat ik bij deze andere mannen hier ook voor kan waarschuwen.

  Michael (45) 7 april 2019
 • Bernard (36)
  Gaypartber voor alle gay mannen 2 reacties

  Gaypartner is een website die echt gemaakt is voor de homoseksuele mannen en daar zijn ze helemaal op ingespeeld. Ik vind het zelf een hele goede website, omdat er ook heel veel mannen zijn die hier daadwerkelijk op zitten. Ik heb vaker op een datingsite voor gays gezeten maar meestal zitten daar maar weinig mensen op en gelukkig is dat hier niet zo. Er zijn nu eenmaal minder gay mannen dan dat er hetero mannen zijn dus we moeten het toch een beetje hebben van de datingsites als deze.

  Bernard (36) 22 februari 2019

Plaats een review