Gaypartner
5,7

4 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Gaypartner. Doordat het leden aantal van Gaypartner een stuk minder is dan bij de concurrerende datingsites en de betrouwbaarheid niet garant staat, hebben we deze datingsite een laag cijfer van 5,7 moeten geven.

Ontevreden over Gaypartner? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • Tom (34)
  Gaypartner review 0 reacties

  Wat een leuke datingsite is Gaypartner! Lekker kleinschalig, dus het is niet zo dat je door tientallen pagina’s niet scrollen op zoek naar een leuke vent.
  Je moet wel een beetje geluk hebben met de mensen die online zijn, maar ik heb hier de ervaring mee dat er altijd wel iemand is met wie het klikt en dus heb je altijd wel een leuk gesprek.

  Tom (34) 12 december 2019
 • Michiel (51)
  Weinig leden 0 reacties

  Er zijn zoveel gay mannen in Nederland, maar slechts een heel klein deel hiervan is te vinden op deze website, dat vind ik heel erg jammer.
  De mannen die hier dan op zitten, zijn ook meteen een heel stuk jonger dan ik, dus dan heb ik er uiteindelijk nog niet zo veel aan want zij zitten er echt niet op te wachten om met een man van over de 50 te gaan daten.
  Al met al is de kans dat ik hier dus een leuke man vind die mij ook een beetje ziet zitten, heel erg klein.
  Er zijn ook wel andere sites voor homo's maar op die sites heb ik ook niet echt een betere ervaring dan hier dus ik weet niet waar het aan ligt, maar de datingsites voor homo's moet zich schijnbaar nog behoorlijk ontwikkelen.

  Michiel (51) 6 juli 2019
 • Michael (45)
  Veel neppers 0 reacties

  Ik vind het mooi dat er een website voor homosexuele mannen is ontworpen. Ik weet dat hier veel tegenstanders voor zijn omdat die mensen vinden dat wij overal welkom zouden moeten zijn en die gedachte vind ik mooi en ik ben het er ook wel mee eens, maar ik vind het eigenlijk ook wel handig dat er een site speciaal voor ons is.
  Wat mij hier wel al meerdere malen is opgevallen is dat hier bijzonder veel neppers op zitten die het leuk en grappig vinden om wanhopige mannen een loer te draaien.
  Ik vind dit zielig gedrag en ik ben daar ook absoluut niet van gediend dus ik hoop dat ik bij deze andere mannen hier ook voor kan waarschuwen.

  Michael (45) 7 april 2019
 • Bernard (36)
  Gaypartber voor alle gay mannen 2 reacties

  Gaypartner is een website die echt gemaakt is voor de homoseksuele mannen en daar zijn ze helemaal op ingespeeld. Ik vind het zelf een hele goede website, omdat er ook heel veel mannen zijn die hier daadwerkelijk op zitten. Ik heb vaker op een datingsite voor gays gezeten maar meestal zitten daar maar weinig mensen op en gelukkig is dat hier niet zo. Er zijn nu eenmaal minder gay mannen dan dat er hetero mannen zijn dus we moeten het toch een beetje hebben van de datingsites als deze.

  Bernard (36) 22 februari 2019