• Bernard (36)
  Gaypartber voor alle gay mannen 2 reacties

  Gaypartner is een website die echt gemaakt is voor de homoseksuele mannen en daar zijn ze helemaal op ingespeeld. Ik vind het zelf een hele goede website, omdat er ook heel veel mannen zijn die hier daadwerkelijk op zitten. Ik heb vaker op een datingsite voor gays gezeten maar meestal zitten daar maar weinig mensen op en gelukkig is dat hier niet zo. Er zijn nu eenmaal minder gay mannen dan dat er hetero mannen zijn dus we moeten het toch een beetje hebben van de datingsites als deze.

  Bezoek Gaypartner

  Bernard (36) 22 februari 2019
  • (38)

   Ik heb hier dezelfde ervaring mee. Juist het punt over dat hier eindelijk ook echt veel mannen op deze website zitten en dat dat op andere sites meestal niet zo is daar ben ik het helemaal mee eens. Van alle sites voor gay mannen vind ik dit echt de beste.

   Niek (38) 22 februari 2019
  • (45)

   Gelukkig is het hele homosexuele niet zo’n taboe meer als jaren geleden en durven ook steeds meer mannen hier open en eerlijk voor uit te komen. Hoewel ik denk dat er nog steeds mannen bestaan die dit niet te durven uiten, is deze situatie gewoon enorm verbeterd. Daardoor komen er ook steeds meer mannen op websites als deze, hoera voor ons!

   Michael (45) 7 april 2019


Meer informatie en reviews over Gaypartner