Happycam
6,3

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Happycam. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Happycam er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 6,3 als cijfer te geven.
2 reviews

Bezoek Happycam

http://www.happycam.nl

Ontevreden over Happycam? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 253 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Harrie (59)
  Online plezier 0 reacties

  HappyCam zorgt voor heel veel mannen (en vrouwen) voor veel online plezier. Ik denk dat er heel veel mensen zijn, zoals met als zonder relatie, die hier maar wat graag een avondje op door brengen voor wat erotisch kijkgenot. Dat je daar voor moet betalen vind ik niet erg, want dit geld krijgen de vrouwen die jou je genot gunnen en die zich voor je uitsloven. Vooral de interactie die je op het moment supreme met de vrouwen hebt vind ik zelf echt een toegevoegde waarde. En er gaat geen avond voorbij wanneer ik dit kijk dat ik niet een happy ending heb en dat is toch ook mede de reden dat je op sites als dit gaat kijken en chatten.

  Harrie (59) 3 februari 2019
 • Willem (58)
  Happy cam happy man 2 reacties

  Zo zouden ze de site moeten noemen, happy cam happy man! Dat is in mijn geval zeer zeker zo! Als ik zie hoeveel prachtige en ontzettend sexy vrouwen hier op zitten, dan word ik haast verdrietig als ik er aan denk dat ik deze website niet eerder heb ontdekt. Al die verloren jaren, wat zonde! Ik zit hier oer week dan ook zeker wel drie keer op denk ik, jet werkt haar verslaven! Ik vind het echt een geweldige site, voor mij nooit meer een andere.

  Willem (58) 8 december 2018

Plaats een review