Reviews (3)

 • Steven (59)
  Geen datingsite 0 reacties

  Happycam is een hele mooie en plezierige website als je op zoek bent naar datgene wat er hier verkocht wordt, sex.
  Maar het is geen datingsite, want de dames die hier op zitten zullen nooit met je afspreken voor een romantische picknick of een gezellig avondje tafelen.
  Het enige wat hen interesseert is het hier en nu en het geld wat ze aan ins kannen kunnen verdienen.
  Zoals ik al zeg is dit niet erg en is het een leuke en goede site als je sex zoekt, maar als je meer wilt dan dit alleen dan zul je echt naar een andere website op zoek moeten gaan.

  Steven (59) 16 juni 2019
 • Harrie (59)
  Online plezier 1 reactie

  HappyCam zorgt voor heel veel mannen (en vrouwen) voor veel online plezier. Ik denk dat er heel veel mensen zijn, zoals met als zonder relatie, die hier maar wat graag een avondje op door brengen voor wat erotisch kijkgenot. Dat je daar voor moet betalen vind ik niet erg, want dit geld krijgen de vrouwen die jou je genot gunnen en die zich voor je uitsloven. Vooral de interactie die je op het moment supreme met de vrouwen hebt vind ik zelf echt een toegevoegde waarde. En er gaat geen avond voorbij wanneer ik dit kijk dat ik niet een happy ending heb en dat is toch ook mede de reden dat je op sites als dit gaat kijken en chatten.

  Harrie (59) 3 februari 2019
 • Willem (58)
  Happy cam happy man 2 reacties

  Zo zouden ze de site moeten noemen, happy cam happy man! Dat is in mijn geval zeer zeker zo! Als ik zie hoeveel prachtige en ontzettend sexy vrouwen hier op zitten, dan word ik haast verdrietig als ik er aan denk dat ik deze website niet eerder heb ontdekt. Al die verloren jaren, wat zonde! Ik zit hier oer week dan ook zeker wel drie keer op denk ik, jet werkt haar verslaven! Ik vind het echt een geweldige site, voor mij nooit meer een andere.

  Willem (58) 8 december 2018