• Willem (58)
  Happy cam happy man 2 reacties

  Zo zouden ze de site moeten noemen, happy cam happy man! Dat is in mijn geval zeer zeker zo! Als ik zie hoeveel prachtige en ontzettend sexy vrouwen hier op zitten, dan word ik haast verdrietig als ik er aan denk dat ik deze website niet eerder heb ontdekt. Al die verloren jaren, wat zonde! Ik zit hier oer week dan ook zeker wel drie keer op denk ik, jet werkt haar verslaven! Ik vind het echt een geweldige site, voor mij nooit meer een andere.

  Bezoek Happycam

  Willem (58) 8 december 2018
  • (43)

   Veel vrouwen hier hebben ook vaste bezoekers, ik heb ook een aantal vrouwen met wie ik altijd praat en met hen spreek ik dan ook een vervolg (online) date af voor een volgende keer. Ik vind het hier heel fijn om zowel het fysieke en sexuele aspect aan de orde komt maar dat je ook een emotionele band met de vrouwen ontwikkelt. Beter kan niet vind ik.

   Frits (43) 8 december 2018
  • (59)

   Het werkt inderdaad extreem verslavend deze website, dit heb ik ook gemerkt. Vooral in het begin, toen ik de site net had ontdekt zat ik er haast iedere avond op. Inmiddels ken ik hoe het werkt, en dan wordt het ook minder intens en kan ik me beter inhouden om er niet iedere avond op te gaan kijken. Toch zit ik er net als jij toch wel twee tot drie keer per week op deze website en ik spreek ook regelmatig met dezelfde vrouwen af. Ik vind het leuk om hen beter te leren kennen en te kijken wat hen genot schenkt.

   Harrie (59) 3 februari 2019


Meer informatie en reviews over Happycam