Reviews (3)

 • Lucas (42)
  Hotchatters goed 0 reacties

  Volgens mij is hotchatters een geheel nieuw iets, ik kende het in ieder geval niet en ik ben blij dat ik het gevonden heb.
  Hotchatters zorgt dat daten en spanning eindelijk samen kan vallen in een geheel.
  De ene keer heb je gewoon meer zin in een serieus gesprek of zoek je echt een date en een andere keer heb je weer meer zin in iets keer losbandigs.
  En voor beide behoeftes zit je op hotchatters goed dis daar ben ik heel blij om.
  Ik vind dit ideaal en ook veel vrouwen hoor ok positieve berichten vertellen over de site dus schijnbaar ben ik niet de enige.?

  Lucas (42) 16 juni 2019
 • Gerard (46)
  geen hotte chatters 1 reactie

  De website heet hotchatters, dus dan verwacht ik eerlijk gezegd ook wel wat van de mensen (en dan bedoel ik de vrouwen) die hier op deze site zitten qua looks.
  Dat bleek dus voor mij een enorme tegenvaller te zijn, ik ben zelf iemand die ondanks mijn leeftijd nog erg met mijn uiterlijk bezig is en ik zoek ook een vrouw die hier een beetje tijd en moeite in steekt.
  De meeste vrouwen die ik hier echter tegen kom, hebben zich al behoorlijk laten verloederen zoals ik dat noem en dat vind ik ontzettend jammer en ik zal ook nooit een relatie met zo iemand aan willen en kunnen gaan.
  Als je er op je 46e al zo uit ziet, hoe zie je er dan op je 70e wel niet uit vraag ik me dan af.
  Noem me ijdel, dat vind ik niet erg, maar ik vind uiterlijk gewoon erg belangrijk bij mensen en ik wil ook een vrouw die er zo over denkt.

  Gerard (46) 31 maart 2019
 • Fred Flintstone (24)
  Hotchatters van de radio 1 reactie

  Via de radio gehoord dat Hotchatters een website was voor intieme dates, je gaat er vanuit dat als een bedrijf adverteert op de radio of tv dat het wel goed moet zijn, dit is helaas niet zo. Althans, in 3 weken tijd heb ik nog geen enkele afspraak gehad en in totaal 3 berichtjes terug gekregen waarna het ook meteen stokt. Heb er tot op heden een zuur gevoel aan over gehouden omdat het toch wel een aardige duit kost.

  Fred Flintstone (24) 4 november 2018