Reviews (4)

 • Matthias (39)
  Match4me slechte beoordeling 0 reacties

  Ik lees op het internet best veel slechte beoordelingen over Match4me en dat vind ik wel jammer, zelf ben ik helemaal niet ontevreden over de site. Ik ontmoet hier veel leuke vrouwen en ik kan ook niet klagen over het aanbod dat hier te vinden is, want dat is een stuk groter dan op menig andere site, dus ik verbaas me dan ook een beetje dat het hier niet zo goed is zoals ik dacht dat het zou zijn volgens andere mensen.

  Daarbij hebben ze hier ook nog een speciaal beleid tegen nepleden en dat lijkt me toch ook een positief punt, dus of ik mis iets en het ligt aan mij dat ik niet zie dat deze site minder goed is dan dat ik altijd dacht. Of die andere mensen die lopen gewoon te zaniken en die moeten gewoon waarderen wat ze hebben en als het niet goed gaat in hun liefdesleven moeten ze dit niet op anderen afschuiven maar het eerst bij zichzelf zoeken.

  Matthias (39) 28 juli 2019
 • John (49)
  Flut site 1 reactie

  Match4Me is echt weer zo'n flut site waarbij het alleen maar om het innen van het geld gaat bij de makers hiervan. Deze mensen hebben de site om totaal de verkeerde redenen gemaakt, alleen maar voor commerciële doeleinden, en dit uit zich dan ook in een hele slechte site. Je hebt ook websites die echt gemaakt zijn door mensen die oprecht hopen dat je een relatie vind op die site en dan werkt het ook. De mensen die deze website gemaakt hebben interesseert dit totaal niet en dat zie je ook terug in de website, want alles wat hier op zit werkt gewoon niet. Maar daar zullen ze zelf ook snel genoeg achter komen en dan moeten ze maar zien of ze nog wat gaan wijzigen of niet. Maar daar ga ik in ieder geval niet op wachten, ik zoek wel een andere site op die beter functioneert.

  John (49) 25 mei 2019
 • Henry (56)
  Minimum aan nepleden 1 reactie

  Wat voor mij de doorslag gaf om me hier aan te melden was het feit dat ze hier veel werk verrichten om zo veel mogelijk nepleden tegen te gaan.
  Je hoort zo veel nare verhalen van mensen die zijn opgelicht op het internet, dat het mij heel erg voorzichtig heeft gemaakt en dat is erg jammer als je het mij vraagt.
  Met dat idee in mijn achterhoofd was ik erg blij toen ik de advertentie van deze website zag staan en dat ze dit zo tegen gaan.
  Eenmaal een account op de site ben ik tot op heden nog niet teleurgesteld.

  Henry (56) 28 maart 2019
 • Denice (51)
  Match4me hoopvol 2 reacties

  Websites als mach4me maken mensen heel erg hoopvol als het om daten en relaties gaat.
  Zo gebeurde dat ook bij mij, ik hoorde over de website en vervolgens ben ik gewoon in het diepe gesprongen.
  Eenmaal op de site bleef de ene na de andere man me aanspreken, het was ontzettend vleiend.
  Nu weet ik ook best wel dat je al die dingen die ze online tegen je zeggen niet serieus moet nemen, maar dan nog is het haast onmogelijk om je niet speciaal te voelen als je zo beel mannelijke aandacht krijgt.
  Ik geniet er eerlijk gezegd wel van.

  Denice (51) 25 december 2018