• John (49)
  Flut site 1 reactie

  Match4Me is echt weer zo'n flut site waarbij het alleen maar om het innen van het geld gaat bij de makers hiervan. Deze mensen hebben de site om totaal de verkeerde redenen gemaakt, alleen maar voor commerciële doeleinden, en dit uit zich dan ook in een hele slechte site. Je hebt ook websites die echt gemaakt zijn door mensen die oprecht hopen dat je een relatie vind op die site en dan werkt het ook. De mensen die deze website gemaakt hebben interesseert dit totaal niet en dat zie je ook terug in de website, want alles wat hier op zit werkt gewoon niet. Maar daar zullen ze zelf ook snel genoeg achter komen en dan moeten ze maar zien of ze nog wat gaan wijzigen of niet. Maar daar ga ik in ieder geval niet op wachten, ik zoek wel een andere site op die beter functioneert.

  Bezoek Match4me

  John (49) 25 mei 2019
  • (39)

   Je moet hier wel betalen als je lid wilt worden, maar op welke site moet dat tegenwoordig niet.
   Als je een gratis site hebt gevonden die ook nog eens een beetje goed werkt, laat het me dan alsjeblieft weten want dan meld ik me daar ook gelijk aan.
   Helaas gaan deze twee dingen, gratis en goed, niet vaak samen, ook in de datingbrance niet dus de kans dat je zo iets vindt acht ik behoorlijk klein.
   Dat het allemaal niet werkt wat hier op te doen is snap ik niet zo goed, want alle functies die er op zitten doen het bij mij gewoon prima.

   Matthias (39) 28 juli 2019


Meer informatie en reviews over Match4me