Reviews (3)

 • Ben (55)
  Leuke site niet te duur 0 reacties

  Ik vind Mysecretdate een leuke datingsite waar je gelukkig niet zo veel geld aan kwijt bent als aan sommige andere websites.
  Het hele secret gebeuren had van mij niet gehoeven, een datingsite op zich vind ik zelf al spannend genoeg en dan hoeft het van mij niet ook nog geheimzinnig te zijn.
  Maar ik snap wel dat voor mensen die er een affaire op na houden via deze website dat het voor hun wel fijn is dat het hier allemaal heel discreet gebeurt.
  Ik ben zelf single, dus vandaar dat dit er voor mij niet toe doet en dat het voor mij ook niet hoeft.
  Maar ik heb er verder geen probleem mee.
  Wel zoek ik dan ook een vrouw of een date die ook single is en die niet op zoek is naar een affaire, want in zo'n geval heb ik er op lange termijn nog steeds niets aan.

  Ben (55) 22 juni 2019
 • Piet (58)
  Geheimzinnig 1 reactie

  Deze website is voor mij wat aan de te geheimzinnige kant, hier zit ik persoonlijk niet op te wachten.
  Dat ik op zoeken naar een leuke grouw en naar een relatie is voor mij en voor anderen geen geheim, dus dan hoeft hoer van mij ook niet zo geheimzinnig over gedaan te worden.
  Ik lees van anderen dat ze het hierdoor extra spannend vinden, maar zo sta ik er niet in.
  Ik snap niet waarom je een geheim zou moeten maken van je zoektocht naar liefde.

  Piet (58) 27 maart 2019
 • Gerard (41)
  Spannend 2 reacties

  De hele naam alleen al maakt deze website al spannend. Ik weer zeker dat er meer mannen van mijn leeftijd die wel aan een beetje spanning toe zijn op relationeel gebied en dat het de afgelopen tijd aardig saai was dat is in mijn geval een understatement. Ik voel me zo langzamerhand een bejaarde terwijl ik nog zou morgen genieten van alle leuke dingen die je kunt doen met je partner.
  Daardoor ben ik naar deze website gegaan en hoop ik hier die spanning weer een beetje terug te kunnen vinden, waardoor het in mijn relatie hopelijk ook weer wat soepeler zal gaan lopen. Dat is dus een pluspunt voor deze site.

  Gerard (41) 21 februari 2019