• Gerard (41)
  Spannend 2 reacties

  De hele naam alleen al maakt deze website al spannend. Ik weer zeker dat er meer mannen van mijn leeftijd die wel aan een beetje spanning toe zijn op relationeel gebied en dat het de afgelopen tijd aardig saai was dat is in mijn geval een understatement. Ik voel me zo langzamerhand een bejaarde terwijl ik nog zou morgen genieten van alle leuke dingen die je kunt doen met je partner.
  Daardoor ben ik naar deze website gegaan en hoop ik hier die spanning weer een beetje terug te kunnen vinden, waardoor het in mijn relatie hopelijk ook weer wat soepeler zal gaan lopen. Dat is dus een pluspunt voor deze site.

  Bezoek Mysecretdate

  Gerard (41) 21 februari 2019
  • (49)

   Ik ben altijd een beetje allergisch voor mannen zoals jij, die denken dat het gras ergens anders altijd maar groener is. Wanneer je dit van dichterbij zult bekijken dan zal je er achter komen dat dit eigenlijk nooit zo is en dat je het bij je eigen liefje veel beter hebt. Maar het kan zijn dat het in jouw geval dan al te laat is als ze er achter komt wat je haar hier allemaal flikt!

   Maxime (49) 21 februari 2019
  • (58)

   Ik ben ook absoluut geen voorstander van affaires en van mensen die dit met hun volle verstand doen.
   Ik ben hier zelf een keer het slachtoffer van geweest en geloof me, als je er achter komt dat je partner een ander heeft dan maakt die wetenschap je helemaal kapot.
   Je zelfvertrouwen en eigenwaarde wordt dan compleet de grond ingetrapt en dat gevoel wens ik niemand toe.

   Puet (58) 27 maart 2019


Meer informatie en reviews over Mysecretdate