Reviews (3)

 • Tim (47)
  Saaie website 0 reacties

  Nextlove is in mijn ogen een hele saaie datingwebsite waar je veel te weinig leuke interactie met vrouwen kunt vinden.
  Er zitten hier maar erg weinig leuke vrouwen op dus je moet zo wie zo al geluk hebben wil je een keer een leuk iemand vinden die ook nog eens van jouw leeftijd is.
  En dan moet je ook nog het geluk hebben dat jullie op innerlijk vlak een connectie hebben voor een leuk gesprek.
  Veel meer dan dit is ook niet te doen op de website, vandaar dat ik het dus behoorlijk saai vind en het mij ook erg tegenviel.

  Tim (47) 20 mei 2019
 • Jeroen (50)
  Prima website 1 reactie

  Ik vind nextlove een prima website waar je meer dan genoeg kans hebt om een leuke persoon te leren kennen waar je hopelijk die romantische klik mee hebt.
  Er zitten veel leden op, wat naar mijn mening altijd een goed teken is bij een website als deze. Ik denk dan dat er veel tevreden klanten zijn, zelf ben ik dit ook.
  Ze vragen geen rare hoge prijzen en verder is het geen ingewikkelde website. Het os een site waarbij je weet waar je aan toe bent en daar hou ik van.

  Jeroen (50) 27 maart 2019
 • Guus (59)
  Goede respectvolle website 2 reacties

  Wat ik heel erg belangrijk vind bij een datingwebsite is dat de mensen die hierop zitten redpectvol met elkaar omgaan.
  Er zijn genoeg websites waar hele rare voorstellen worden gedaan waarvan ik nooit zo goed weet of ik deze serieus moet nemen of niet.
  Gelukkig komt dit hier helemaal niet ter sprake en zijn de mensen op deze website echt op zoek naar een relatie en niet met alle dingen die hier bij horen zonder de relatie zelf.
  Ik ben erg blij met de site en vind het een goede en respectvolle site.

  Guus (59) 21 februari 2019