Single
7,0

3 reviews

De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,0. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Single is eenvoudig in gebruik te nemen. Bekijk Single informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Single? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Bill (52)
  Single nl beoordeling 0 reacties

  Ik zit al twee maanden op single.nl en als ik kijk naar wat ik tot nu toe ben tegen gekomen en hoe dat gaat dan dan ben ik er heel erg tevreden over.
  Ik heb begrepen dat de site nog in de opstart fase zit, maar dat kun je zeker niet merken op de website zelf als in dat er iets niet goed loopt ofzo.
  In tegendeel zelfs, ik vind dat alles hoer erg goed is geregeld en je betaald maar 22,50 per maand wat echt heel erg weinig is voor een datingwebsite op dit moment.
  Er zitten al lekker veel vrouwen op dus je hebt je prima te vermaken als je hier online bent, hier dus een tevreden klant.

  Bill (52) 24 augustus 2019
 • Markje (43)
  Goede aanbieding maar wel spijt 1 reactie

  Single heeft op dot moment een actie lopen, dat als je een membership neemt voor 6 maanden, je maar voor 3 maanden hoeft te betalen.
  Dat vind ik een hele goede aanbieding en het heeft ook niet lang geduurd voordat ik die membership van een half jaar heb aangeschaft.
  Daar had ik dus niet goed over na gedacht, want je moet wel bedenken dat als je voor een membership van 3 maanden betaald, dat je dan alsnog een flink bedrag moet betalen.
  En dan moet je wel zeker van je zaak zijn of dit wel bij je past te ja of te nee.
  Dit had ik van te voren dus niet uitgezocht met als resultaat dat ik nu achteraf met de gebakken peren zit.
  Ik heb dis betaald en mag hier 6 maanden lang gebruik van maken, maar ik zit er nog geen week op en ik ben er nu al achter dat het niets voor mij is, dus ik heb behoorlijk spijt van mijn impulsieve actie.

  Markje (43) 15 juli 2019
 • Lourens (29)
  Single goede site 1 reactie

  Ik vind Single.nl een hele goede site en wat hier bovendien heel erg fijn is, is dat ze werken met transparante prijzen zoals ze dit op de site noemen. Dat betekent eigenlijk gewoon dat je voor een abonnement betaalt en daarna verder geen extra kosten meer hebt voor allerlei extra functies, wat op andere sites meestal wel zo is daar moet je dan ineens nog weer erxtra geld voor betalen en dan ben je al met al alsnog heel duur uit, terwijl je misschien wel dacht dat dat dan een keer een beetje een goedkope site zou zijn. Zo hebben alle datingsites wel een paar trucjes heb ik ontdekt om je nog weer extra geld afhandig te maken, dus daarom vind ik het hier juist zo fijn dat ze die transparante prijzen hebben, zo weet je precies hoeveel je kwijt bent in een maand en daar houdt het dan ook mee op. Dat is me ergens anders nog niet gelukt, want je wordt overal wel weer verleid en overgehaald om toch nog weer extra te gaan betalen voor bepaalde dingen. Anders is er op de meeste sites ook gewoon niet zo veel aan. Hier is dat beter.

  Lourens (29) 14 juli 2019