• Lourens (29)
  Single goede site 1 reactie

  Ik vind Single.nl een hele goede site en wat hier bovendien heel erg fijn is, is dat ze werken met transparante prijzen zoals ze dit op de site noemen. Dat betekent eigenlijk gewoon dat je voor een abonnement betaalt en daarna verder geen extra kosten meer hebt voor allerlei extra functies, wat op andere sites meestal wel zo is daar moet je dan ineens nog weer erxtra geld voor betalen en dan ben je al met al alsnog heel duur uit, terwijl je misschien wel dacht dat dat dan een keer een beetje een goedkope site zou zijn. Zo hebben alle datingsites wel een paar trucjes heb ik ontdekt om je nog weer extra geld afhandig te maken, dus daarom vind ik het hier juist zo fijn dat ze die transparante prijzen hebben, zo weet je precies hoeveel je kwijt bent in een maand en daar houdt het dan ook mee op. Dat is me ergens anders nog niet gelukt, want je wordt overal wel weer verleid en overgehaald om toch nog weer extra te gaan betalen voor bepaalde dingen. Anders is er op de meeste sites ook gewoon niet zo veel aan. Hier is dat beter.

  Bezoek Single

  Lourens (29) 14 juli 2019
  • (43)

   De transparante prijzen zoals dat hier heet is inderdaad een hele verademing. Ik ben ook gewend van andere sites dat je bijna altijd nadien nog extra moet betalen om foto’s te sturen of andere dingetjes naar vrouwen te kunnen sturen.
   Hier is dat allemaal niet zo, het bedrag dat je betaald is echt inclusief alles erop en er aan en dat is zeker mooi hier aan.
   Dat neemt echter niet weg dat ik zelf nog niet onder de indruk ben van de rest van de site en ik vrees dat dit op korte termijn ook niet zal gaan gebeuren.
   Ik zal echter af en toe wel even online zijn, omdat ik zo dom ben geweest een membership van een half jaar te nemen, dus dan zal ik hier gebruik van maken ook.

   Markje (43) 15 juli 2019


Meer informatie en reviews over Single