Tinder
8,2

Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,2. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Tinder erg hoog. Bekijk Tinder informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.
Review gemiddelde1.5 sterren waardering 2 reviews

Bezoek Tinder

https://www.tinder.com

Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 36 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Karel (34)
  Concept werkt niet 0 reacties

  Tinder is zo opgebouwd dat je alleen kan praten als er een wederzijdse like wordt bevestigd. Tot dusver heb ik 1 match gehad in 2 maanden tijd en het grappige is, deze reageert helemaal niet. Je kan verder ook helemaal niets doen dan hopen dat een wederpartij jou als leuk bestempeld. Misschien ben ik niet de knapste maar geen enkele chat in 2 maanden is wel erg karig lijkt me.
  Gelukkig heb ik niet betaald voor deze dienst.

  1 ster waardering

  Karel (34) 8 november 2018
 • Jan (52)
  Geen matches 2 reacties

  Ik kan totaal niet over weg met Tinder, Iedere dag doe ik het spel zodat ik vrouwen in mijn poule krijg met als kans dat ze mij ook liken en vanuit hier een gesprek kan beginnen. In een half jaar tijd heb ik geen enkele match gehad en dus ook niet kunnen chatten. Tinder heeft daarnaast niet een pagina waar andere leden op te bewonderen zijn en zodoende een gesprek kan starten. Het is afwachten zonder de wetenschap of er daadwerkelijk iets gaat gebeuren. Dus maar verwijderd. Heeft iemand een goede datingsite voor mij? Aanraders?

  2 sterren waardering

  Jan (52) 7 november 2018

Plaats een review