Tinder
8,2

Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,2. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Tinder erg hoog. Bekijk Tinder informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.
3 reviews

Bezoek Tinder

https://www.tinder.com

Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 264 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • 7 dagen Tinder (45)
  Tinder echt of nep 0 reacties

  Een dating site met een streng regime. Als je niet koopt en veel geld spendeert aan nep profielen dan kom je automatisch op een zwarte lijst te staan. En als je nog eens op onderzoek gaat naar verschillende opdringerige dames die alleen maar geld van je willen hebben, om vervolgens niets meer van zich te laten horen krijg je meteen een vieze smaak in je mond. Wanneer je deze zogenaamde onschuldige dames middels een vraagstelling aan de tand voelt dan voelen ze zich bedreigd en maken meteen melding. Ik heb sterk het gevoel gekregen dat de vrouwelijke scouts van Tinder druk aan het werk zijn om een gevoel van valse warmte bij de klant te creëren. Wanneer je geld op begint te raken en er niets meer te halen valt dan is deze warmte snel omgeslagen naar een ijskoude douche. Je kunt beter naar de sauna gaan en daar je geld uitgeven en wanneer je die koude dompelbad ziet, dan bepaal je zelf of je erin springt ipv erin geduwd worden.

  Mvgr

  Ex-Tinder klant.

  7 dagen Tinder (45) 10 december 2018
 • Karel (34)
  Concept werkt niet 0 reacties

  Tinder is zo opgebouwd dat je alleen kan praten als er een wederzijdse like wordt bevestigd. Tot dusver heb ik 1 match gehad in 2 maanden tijd en het grappige is, deze reageert helemaal niet. Je kan verder ook helemaal niets doen dan hopen dat een wederpartij jou als leuk bestempeld. Misschien ben ik niet de knapste maar geen enkele chat in 2 maanden is wel erg karig lijkt me.
  Gelukkig heb ik niet betaald voor deze dienst.

  Karel (34) 8 november 2018
 • Jan (52)
  Geen matches 2 reacties

  Ik kan totaal niet over weg met Tinder, Iedere dag doe ik het spel zodat ik vrouwen in mijn poule krijg met als kans dat ze mij ook liken en vanuit hier een gesprek kan beginnen. In een half jaar tijd heb ik geen enkele match gehad en dus ook niet kunnen chatten. Tinder heeft daarnaast niet een pagina waar andere leden op te bewonderen zijn en zodoende een gesprek kan starten. Het is afwachten zonder de wetenschap of er daadwerkelijk iets gaat gebeuren. Dus maar verwijderd. Heeft iemand een goede datingsite voor mij? Aanraders?

  Jan (52) 7 november 2018

Plaats een review