Tinder
8,2

5 reviews

Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,2. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Tinder erg hoog. Bekijk Tinder informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (5)

 • Luuk (29)
  Jongeren site 0 reacties

  Tinder is één van de weinige datingwebsites waar je ten minste nog wat jongeren op kunt vinden. De meeste datingwebsites zit helemaal vol met ouderen en dat is voor mensen van onder de vijftig helemaal niets aan. En als je dan een keer als 29-jarige op zo'n site zit, dan wordt je voortdurend aangesproken door veel oudere vrouwen die dan hopen kans te maken, wat ik heel lief vind maar daar zit ik toch echt niet op te wachten. Op tinder heb je gewoon lekker veel jongeren en daar maak ik dus ook nog kans om een leuk iemand tegen te komen, die ten minste ook nog een beetje van mijn eigen leeftijd is. En als ik het niets vind, dan swipe ik diegene gewoon weg, dat is hier zoveel makkelijker dan op andere sites, daar moet je het weer uitleggen enzo. Daar heb ik toch helemaal geen zin in, nee geef mij maar tinder! Veel gemakkelijker.

  Luuk (29) 27 april 2019
 • Erik (38)
  tinder zorgt voor fun 0 reacties

  Het daten was altijd zo serieus en als man moest je wel een goede indruk maken, want anders kon je het daarna eigenlijk wel vergeten. Bij tinder is dat gelukkig niet zo, tinder zorgt ten minste voor een beetje fun bij het daten. Het is lekker speels met het naar links en het naar rechts swipen en zorgt er voor dat er niet te veel druk op mensen ligt. Als je beide op positief inzet dan heb je een match en als dit niet zo is, dan is het ook niet erg en wacht je gewoon tot je met een volgende persoon die match wel hebt. Ik vind dat allemaal zo heerlijk ongecompliceerd en vooral het idee dat het ook gewoon zo kan, zonder al die gekke bijkomstigheden van mensen die dan weer iets over je te zeuren hebben. Ik vind ook dat daten om de fun moet draaien, daarna heb je nog meer dan genoeg tijd waarbij het er een stuk serieuzer aan toe zal gaan. Dan moet je er toch van genieten zolang als dat nog kan en dat kan dus bij tinder.

  Erik (38) 27 april 2019
 • 7 dagen Tinder (45)
  Tinder echt of nep 0 reacties

  Een dating site met een streng regime. Als je niet koopt en veel geld spendeert aan nep profielen dan kom je automatisch op een zwarte lijst te staan. En als je nog eens op onderzoek gaat naar verschillende opdringerige dames die alleen maar geld van je willen hebben, om vervolgens niets meer van zich te laten horen krijg je meteen een vieze smaak in je mond. Wanneer je deze zogenaamde onschuldige dames middels een vraagstelling aan de tand voelt dan voelen ze zich bedreigd en maken meteen melding. Ik heb sterk het gevoel gekregen dat de vrouwelijke scouts van Tinder druk aan het werk zijn om een gevoel van valse warmte bij de klant te creëren. Wanneer je geld op begint te raken en er niets meer te halen valt dan is deze warmte snel omgeslagen naar een ijskoude douche. Je kunt beter naar de sauna gaan en daar je geld uitgeven en wanneer je die koude dompelbad ziet, dan bepaal je zelf of je erin springt ipv erin geduwd worden.

  Mvgr

  Ex-Tinder klant.

  7 dagen Tinder (45) 10 december 2018
 • Karel (34)
  Concept werkt niet 0 reacties

  Tinder is zo opgebouwd dat je alleen kan praten als er een wederzijdse like wordt bevestigd. Tot dusver heb ik 1 match gehad in 2 maanden tijd en het grappige is, deze reageert helemaal niet. Je kan verder ook helemaal niets doen dan hopen dat een wederpartij jou als leuk bestempeld. Misschien ben ik niet de knapste maar geen enkele chat in 2 maanden is wel erg karig lijkt me.
  Gelukkig heb ik niet betaald voor deze dienst.

  Karel (34) 8 november 2018
 • Jan (52)
  Geen matches 2 reacties

  Ik kan totaal niet over weg met Tinder, Iedere dag doe ik het spel zodat ik vrouwen in mijn poule krijg met als kans dat ze mij ook liken en vanuit hier een gesprek kan beginnen. In een half jaar tijd heb ik geen enkele match gehad en dus ook niet kunnen chatten. Tinder heeft daarnaast niet een pagina waar andere leden op te bewonderen zijn en zodoende een gesprek kan starten. Het is afwachten zonder de wetenschap of er daadwerkelijk iets gaat gebeuren. Dus maar verwijderd. Heeft iemand een goede datingsite voor mij? Aanraders?

  Jan (52) 7 november 2018