• Jan (52)
  Geen matches 2 reacties

  Ik kan totaal niet over weg met Tinder, Iedere dag doe ik het spel zodat ik vrouwen in mijn poule krijg met als kans dat ze mij ook liken en vanuit hier een gesprek kan beginnen. In een half jaar tijd heb ik geen enkele match gehad en dus ook niet kunnen chatten. Tinder heeft daarnaast niet een pagina waar andere leden op te bewonderen zijn en zodoende een gesprek kan starten. Het is afwachten zonder de wetenschap of er daadwerkelijk iets gaat gebeuren. Dus maar verwijderd. Heeft iemand een goede datingsite voor mij? Aanraders?

  Bezoek Tinder

  Jan (52) 7 november 2018
  • (33)

   Over de functionaliteit van Tinder valt enigszins te twisten inderdaad Jan. Ik heb ook maar 2 matches gehad in ongeveer 1 jaar tijd. Het grappige is, deze reageren ook niet dus van de chats moet Tinder het niet hebben. Het blijft wel spannend om iedere dag weer te kijken, tegen beter weten in, of je een match hebt overgehouden aan het like spel. Het Tinder idee is prima en leuk maar om daadwerkelijk mensen te leren kennen zijn normale datingsites een beter alternatief.
   Ik heb verder geen idee welke datingsite op het moment een goede is. Misschien kiezen voor een bekende zoals Lexa?

   Dirk Jan (33) 7 november 2018
  • (33)

   Na deze reviewsite een beetje te hebben bestudeerd denk ik dat Dateplanet wel een goed alternatief is als ik de reviews lees en het cijfer dat is gegeven. Een stuk hoger dan andere datingsites. Heb ook goede verhalen over Badoo gehoord, echter is deze gratis waardoor er veel nep leden op actief zijn. Beter een beetje betalen voor een goede service zonder nep leden lijkt me.

   Dirk Jan (33) 7 november 2018


Meer informatie en reviews over Tinder