Reviews ( 8 )

  • Ernst (36)
    Victoria Milan lidmaatschap 0 reacties

    Als je een lidmaatschap op Victoria Milan, dan weet je waar je aan begint. Wat je hier kunt zoeken en hopelijk zult vinden staat duidelijk op de website beschreven en dan vind ik top! Geen geheimzinnig gedoe of mensen die er omheen draaien maar gewoon recht door zee.

    Er zijn mensen die sites als deze niet zullen waarderen om de intentie, maar dT boeit mij lekker niet want het is precies wat ik zoek. En als mensen dit niet leuk condenseren ze zelf maar een andere site. Van mij krijgen ze vier sterren, kan wat bij part niet beter alleen voor de prijs krijgen ze een ster minder. anders hadden ze van mij de volle pond ontvangen.

    Ernst (36) 14 januari 2020
  • Lid van VM (39)
    Victoria Milan klacht 0 reacties

    Victoria Milan is de energie en het geld dat je hier aan kwijt bent niet waard, geloof me. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren en het is me nooit gelukt om hier een leuke date uit te slepen. Ze wilden allemaal alleen maar online contact hebben en chatten, maar dat is niet de bedoeling ik wil meer dan dat.
    Praatjes vullen geen gaatjes zeg ik dan altijd en dat is wel wat er hier gebeurd, alleen maar praatjes wat die vrouwen hebben maar meer niet.

    Lid van VM (39) 7 januari 2020
  • MW (51)
    Negatief over Victoria Milan 0 reacties

    Worden jullie betaald door Victoria Milan? denk het wel. Veel positieve reviews terwijl ik juist alleen maar negatief kan zijn over de dienst. Zodra je een profiel opmaakt krijg je hele lieve berichten binnen van dames. Profielen zijn allemaal gelijk. Ook willen ze allemaal pikante gesprekken en ga zo maar door, dit heb ik nog nooit meegemaakt maar zodra je betaald is alles over gek genoeg, als je ook maar even niet reageert krijg je gelijk reactie dat ik een teringlijer ben en dat ze het zou melden. Gelijk ging mijn account zonder enige waarschuwing op inactief en kwamen er nog precies genoeg scheldberichten dat de foto niet meer zichtbaar was. Geen toeval denk ik. Heb mijn geld terug gevraagd en als Victoria Milan echt een goede site is dan zal ik dat wel krijgen. Als dat zo is dan zal ik het hier uiteraard ook melden

    MW (51) 27 november 2019
  • Mannie (52)
    VM is het geld wel waard 0 reacties

    Mooie website met een nog beter beleid. Het kost een duitje maar na betaling kan je alles onbeperkt op de site. Ik zit meer op normale datingsites dan zo'n soort spanningssite maar het heeft wel wat, dat extra stukje spanning wat het zich meebrengt, al zitten zulke mensen ook genoeg op normale datingsites. Ik heb geen spijt van mijn tijd op Victoria Milan in ieder geval, het is zeker de moeite en het geld waard om eens te kijken of er iets voor je tussen zit.

    Mannie (52) 27 juni 2019
  • Anoniem (53)
    Veel mensen willen je weg plukken van ... 0 reacties

    kreeg in 3 dagen tijd van tien vrouwen een berichtje toe gezonden van hee hoe gaat het en ik stuurde wat terug volgende vraag was heb je kik en wil je daar verder chatten? en ik zei nee ik ben er net en vind dat zonde want hier kunnen we ook heel goed chatten, heb lidmaatschap genomen en ik wil het eerst even aankijken, maat dit alles kan geen toeval wezen dat er tien hetzelfde vragen.
    En als je zei ik heb geen kik of mail hoorde je niets meer. Ik kwam er toevallig achter dat 1 op de 10 een vrouw is vandaar dat je zolang moet wachten ik maak de maand vol en ben er klaar mee.

    Anoniem (53) 23 juni 2019
  • Meneer Anoniempje (40)
    Victoria milan leuke updates 0 reacties

    Sinds de nieuwe update ingaande anonimity tools is het er wel wat leuker op geworden. Victoria Milan was een vrij saaie datingsite maar nu ze met updates komen dat je icoontjes over je profielfoto kan plaatsen, dat helpt wel. Vind het eigenlijk wel een tikkeltje te duur maar de spanning is te leuk om het niet te doen vind ik altijd bij zulke websites. Het is immers een vreemdgaans website wat vrij laagdrempelig is.

    Meneer Anoniempje (40) 15 februari 2019
  • Nathalie (34)
    Spannende tools 0 reacties

    Op Victoria Milan vind je in ieder geval genoeg spanning wanneer je hier naar op zoek bent geloof mij maar. Ik hou er van om af en toe een beetje een stout meisje te zijn en wanneer ik deze stoute schoenen aan trek dan doe ik dat vaak op victoria milan. Op de website zelf heb je tools waarmee je jezelf onherkenbaar kunt maken op een foto, dit vind ik enorm spannend! Ik wil namelijk niet herkenbaar in beeld, voor mij werk etcetera, dit risico wil ik niet lopen daar heb ik geen zin in. Maar dat je dan en hier zit en zulke spannende dingen kunt doen op het internet, dat vind ik helemaal geweldig. DAt geeft mij net dat beetje spanning dat ik nodig heb om weer een saaie werkweek door te komen.

    Nathalie (34) 20 januari 2019
  • Michael (37)
    Victoria Milan voor jonge mensen 2 reacties

    Ik vind Victoria Milan echt wel een hele goede site eigenlijk, je ziet dat hier heel veel jonge mensen op zitten die een bepaald soort relatie zoeken, wat voor relatie kan heel erg verschillen. Ik vind het heel erg fijn om zo veel jonge vrouwen hier op te zien, want van andere dating sites ben ik een beetje gewend dat er eigenlijk vooral heel veel ouderen op zitten en het lijkt me vrij duidelijk dat dat niet is waar ik jaar op zoek ben. Dus voor de jongere mensen die graag een date willen, daar is Victoria Milan dan een goede website voor.

    Michael (37) 11 november 2018