• Michael (37)
  Victoria Milan voor jonge mensen 2 reacties

  Ik vind Victoria Milan echt wel een hele goede site eigenlijk, je ziet dat hier heel veel jonge mensen op zitten die een bepaald soort relatie zoeken, wat voor relatie kan heel erg verschillen. Ik vind het heel erg fijn om zo veel jonge vrouwen hier op te zien, want van andere dating sites ben ik een beetje gewend dat er eigenlijk vooral heel veel ouderen op zitten en het lijkt me vrij duidelijk dat dat niet is waar ik jaar op zoek ben. Dus voor de jongere mensen die graag een date willen, daar is Victoria Milan dan een goede website voor.

  Bezoek Victoria Milan

  Michael (37) 11 november 2018
  • (62)

   Je geeft aan dat voor jongere mensen Victoria Milan een goede website is, maar dat zou dan denk ik in jouw ogen betekenen dat ik een oudere ben. Dan kan ik nu vermelden dat voor de ouderen het ook een prima site is en dat er van onze leeftijd ook meer dan genoeg mensen te vinden zijn.
   Ik denk dat het gewoon een grote site is met een rijk aanbod van mensen in alle mogelijke leeftijden boven de achttien jaar natuurlijk.

   Gerrit (62) 11 november 2018
  • (34)

   De meeste mensen die op Victoria Milan zitten zijn wel een beetje op zoek naar hetzelfde en dat is niet een dodelijk saaie relatie met één of andere grijze muis. Als ik dit zou willen dan zou ik wel op Parship of zo iets een man gaan zoeken. Ik wil lekker stout zijn en spannende dingen doen en daarvoor zit je op victoria milan toch.

   Nathalie (34) 20 januari 2019


Meer informatie en reviews over Victoria Milan