Reviews (4)

 • Grietje (63)
  Eenzaam 0 reacties

  Het is niet leuk om toe te geven, maar wanneer je al heel lang alleen bent en je familie woont niet allemaal in de buurt, dan word je op een gegeven moment wel wat eenzaam en dat is ook wat ik heb ervaren.
  Zodoende ben ik op vijftigplusdating terecht gekomen, niet eens perse omdat ik op zoek was naar een relatie maar wel omdat ik op zoek was naar gezelschap en die hoopte ik hier te vinden.
  Gezelschap heb ik genoeg gevonden en ook echt een aantal mensen waarvan ik hoop dat ik hier nog lange tijd contact mee zal houden, maar iemand voor een relatie ben ik hier niet tegen gekomen en dit verwacht ik ook niet zo één twee drie dat dat hier zal lukken.

  Grietje (63) 25 juli 2019
 • Albert (66)
  Van groot belang 1 reactie

  De website vijftigplusdating is voor mij van heel erg groot belang in mijn sociale leven. Als ik dit niet had gehad, dan had ik ook praktisch geen sociaal leven gehad. Ik kwam nooit de deur uit en zonderde me als het ware af van de buitenwereld, de enige mensen die ik nog sprak waren mijn familieleden. Nu zit ik hier op deze website en kom ik weer met allemaal verschillende mensen in contact, dit heeft me voldoende op mijn gemak gesteld om ook weer andere uitjes buiten de deur te gaan ondernemen, ik realiseerde me eindelijk weer hoe leuk het eigenlijk is om met andere mensen in contact te zijn. Zowel op vriendschappelijk als op relationeel gebied. Ik ben mijn ware droomvrouw hier nog niet tegen gekomen, maar ik heb wel al heel veel leuke vrouwen ontmoet die zeker dicht in de buurt kwamen en ik heb er ook alle vertrouwen in dat ik die ene leuke vrouw waar ik op wacht vroeg of laat nog wel ga ontmoeten.

  Albert (66) 2 mei 2019
 • Willem (52)
  Ik voel me oud 1 reactie

  Wanneer ik op deze website zit, dan voel ik me zo ontzettend oud en dat is juist hoe ik me niet wil voelen.
  Wanneer je op het punt staat om je weer in het datingcircuit te gooien zou je je juist kiplekker en springlevend moeten voelen.
  Dat had ik in de eerste instantie ook en toen kwam ik hier, bleek dat er heel veel mensen van zestig jaar en ouder hier zitten en dat is niet wat ik zoek.
  Ik ben zelf net de vijftig gepasseerd dus dat is nogal een verschil.
  Ik denk dan ook dat ik mijn lidmaatschap hier maar niet ga verlengen en het eens ga proberen op een normale datingsite voor alle leeftijden.

  Willem (52) 24 februari 2019
 • Harm (64)
  Vijftigplusdating goede site 1 reactie

  Ik vind vijftigplusdating een hele goede en fijne site voor mensen die de gemiddelde leeftijd gepasseerd zijn maar nog wel op zoek willen gaan naar liefdevol gezelschap en dat kan hier op het internet op deze website heel erg goed.
  De site is duidelijk en goed in gebruik. Er zitten veel mensen op en de vrouwen die er op zitten vind ik allemaal erg aardig. Wanneer ik echt met iemand ga afspreken dat weet ik nog niet maar ik hoop wel van harte dat het hier nog een keer van mag gaan komen. Sites als deze zorgen er voor dat mannen als ik zich weer jeugdig mogen voelen en dat vind ik het beste gevoel dat je kunt hebben van de hele wereld.

  Harm (64) 2 december 2018