• Harm (64)
  Vijftigplusdating goede site 1 reactie

  Ik vind vijftigplusdating een hele goede en fijne site voor mensen die de gemiddelde leeftijd gepasseerd zijn maar nog wel op zoek willen gaan naar liefdevol gezelschap en dat kan hier op het internet op deze website heel erg goed.
  De site is duidelijk en goed in gebruik. Er zitten veel mensen op en de vrouwen die er op zitten vind ik allemaal erg aardig. Wanneer ik echt met iemand ga afspreken dat weet ik nog niet maar ik hoop wel van harte dat het hier nog een keer van mag gaan komen. Sites als deze zorgen er voor dat mannen als ik zich weer jeugdig mogen voelen en dat vind ik het beste gevoel dat je kunt hebben van de hele wereld.

  Bezoek Vijftigplusdating

  Harm (64) 2 december 2018
  • (52)

   Ik kan me heel goed voorstellen dat deze site voor jou wel een hele goede uitkomst is. Wanneer je al dat drukke en al die bijzonderheden niet meer hoeft maar gewoon gezellig wil kletsen met oudere dames dan is dit ook prima. Maar ik sta nog steeds op een punt in mijn leven dat ik best wat hectiek kan gebruiken op dating gebied en dat vind ik hier helaas niet.

   Willem (52) 24 februari 2019


Meer informatie en reviews over Vijftigplusdating