Reviews (4)

 • Guus (53)
  Veel negativiteit 0 reacties

  Ik hoor heel veel negativiteit over Weetwiejedate, maar dat vind ik best jammer en ook best raar. Zelf ben ik wel een tevreden member van deze wbsite en ik zie niet zo veel negatieve dingen hier aan. Dus ik vraag me dan ook af waarom mensen hier zo ontevreden over zijn. Het enige wat ik kan bedenken is dat er misschien niet zo veel leden op zitten als op andere websites, maar dat vind ik zelf niet erg. Want 1 leuke vrouw is in principe al genoeg, het is natuurlijk fijn als er meerdere zijn om dit te onderzoeken en te kijken wie er bij je past, maar ik heb echt geen duizenden vrouwen nodig dit maakt het alleen maar lastiger. Dus ik snap die negativiteit over weetwiejedate niet en ik wil ook zeggen dat ik hier wel erg tevreden over ben.

  Guus (53) 21 juli 2019
 • Leo (49)
  Slimme advertentie 0 reacties

  Op de beginpagina van weetwiejedate hebben ze een hele slimme advertentie gezet. Namelijk dat je je hier gratis kunt aanmelden, maar wat er dan niet bij staatsie dat je na deze aanmelding wel gewoon voor een lidmaatschap voor bepaalde tijd zult moeten betalen. En jezelf aanmelden is volgens mij op alle datingwebsites gratis, dis dat heeft deze site niet eens als extra voordeel. Het enige wat deze site doet is het benoemen en ik ben hier wel met mijn volke verstand ingestonken. Een slim maar laag trucje vond ik het, ik word van dit soort praktijken niet bepaald blij.

  Leo (49) 30 april 2019
 • Ralph (56)
  Weinig leden 1 reactie

  Weet wie je date laat het allemaal heel mooi over komen, en wanneer je de site ziet zou je er best veel van verwachten. Dat deed ik in ieder geval wel, maar toen lag de grap dus bij mij, zonder dat ik dit door had. Ik maakte een profiel aan en daarbij was ik zo dom om meteen maar te gaan betalen voor van alles en nog wat omdat ik dacht dat dit mij zou helpen met mijn zoektocht. In principe helpen deze dingen ook altijd hier bij, begrijp me goed, maar bij het aantal leden dat je op deze website hebt, daar helpt niets bij. Er zitten maar heel erg weinig mensen op de site en de mensen die er op zitten, dat zijn geen vrouwen op een hele enkeling na. Dus ik wil de mannen hier veel succes wensen, de kans dat je hier iets vind is heeeeeel erg klein.

  Ralph (56) 20 januari 2019
 • Tiago (42)
  Weet wie je date niet slecht 2 reacties

  Ik vind het altijd erg jammer om te horen en te lezen wanneer een website een slechte naam heeft opgebouwd, zo ook Weetwiejedate. Maar het jammere hiervan, is dat de mensen die niet tevreden zijn altijd een comment achter laten maar wanneer ze wel tevreden zijn hoor je hier niets van weer. Dat zou wel moeten naar mijn mening.

  Vandaar dat ik hier nu ook mee ga beginnen. Ik ben ook een lid van deze website en ik ben tot nu toe nog enorm enthousiast hier over. Ik kan de site absoluut aanraden aan allerlei andere mensen die op zoek zijn naar een datingwebsite waar het echt gaat om het daten en elkaar leren kennen. Er zijn genoeg andere datingsites waar het veel meer om het fysieke en sexuele aspect gaat, dat zal hier ook best kunnen denk ik maar de hoofdzaak hier is toch echt het daten.

  Tiago (42) 10 november 2018