• Tiago (42)
  Weet wie je date niet slecht 2 reacties

  Ik vind het altijd erg jammer om te horen en te lezen wanneer een website een slechte naam heeft opgebouwd, zo ook Weetwiejedate. Maar het jammere hiervan, is dat de mensen die niet tevreden zijn altijd een comment achter laten maar wanneer ze wel tevreden zijn hoor je hier niets van weer. Dat zou wel moeten naar mijn mening.

  Vandaar dat ik hier nu ook mee ga beginnen. Ik ben ook een lid van deze website en ik ben tot nu toe nog enorm enthousiast hier over. Ik kan de site absoluut aanraden aan allerlei andere mensen die op zoek zijn naar een datingwebsite waar het echt gaat om het daten en elkaar leren kennen. Er zijn genoeg andere datingsites waar het veel meer om het fysieke en sexuele aspect gaat, dat zal hier ook best kunnen denk ik maar de hoofdzaak hier is toch echt het daten.

  Bezoek Weetwiejedate

  Tiago (42) 10 november 2018
  • (56)

   Dat kan ik zeker beamen. Ik ben al een oude rot in het datingvak en ik het klopt dat je op heel veel websites niet echt op zoek kunt gaan naar een date omdat heel veel mensen de site dan gebruiken om een one night stand te vinden en dat is niet waar ik naar op zoek ben. Op Weetwiejedate zitten echt heel erg veel vrouwen die op zoek zijn naar een relatie en dat is ook wat ik en jij dus ook graag wilt. Voor andere mensen die dit dus ook zoeken, is Weetwiejedate een grote aanrader.

   Jan Willem (56) 10 november 2018
  • (56)

   Dat mijn beoordeling negatief was, was in dit geval stom toeval. Ook wanneer ik wel positief over iets ben schrijf ik namelijk vaak een beoordeling. Helaas is de website mij gewoon totaal niet goed bevallen en dan ben ik hier ook eerlijk in. Op deze manier kunnen de mensen er ook iets aan proberen te doen om de kwaliteit van een site te verbeteren en ook om andere mensen te behoeden voor de fout die ik gemaakt had.

   Ralph (56) 20 januari 2019


Meer informatie en reviews over Weetwiejedate