Reviews (4)

 • Wobble member (27)
  Klacht Wobble 1 reactie

  Ik heb een klacht over Wobble.
  Ik vind het namelijk niet kunnen dat een site die net opstart dit niet vermeld, mensen maken hier een profiel aan en verwachten er bepaalde dingen van. Als nieuwe site heb je nu eenmaal minder te bieden dan een langer bestaande site, maar dan moeten de mensen die er op zitten dit wel weten. Ik vind het niet netjes dat ze dit verzwijgen, de klanten hebben er recht op dit te weten.

  Wobble member (27) 2 januari 2020
 • Pieter (36)
  Wobble beoordeling 0 reacties

  Iedereen verdient een kans in de liefde! En als je dat in je normale leven niet kunt vinden, waarom zou je het dan niet op het internet gaan zoeken?
  Dat dacht ik ook en dus heb ik me aangemeld op Wobble en sindsdien heb ik al talloze leuke vrouwen ontmoet en met twee van hen heb ik zelfs al afgesproken.
  Dus ik kan wel stellen dat Wobble zeker weten een effectieve website is en dat het zeker geen website is waar je niemand kunt vinden om in het echt mee te daten, want het is mij immers al twee keer gelukt.
  Nu hopen dat ik hier mijn maatje voor het leven zal vinden, we zullen zien.
  Tot die tijd vermaak ik me hier in ieder geval opper best.

  Pieter (36) 25 december 2019
 • Leon (57)
  Ontevreden over Wobble 0 reacties

  Ik zie hier boven een laaiend enthousiaste beoordeling over Wobble, maar deze mening deel ik helaas niet.
  Dat het schijnbaar een nieuwe website in opkomst is, dat is allemaal leuk en aardig, maar niet mijn probleem om het maar even heel cru te zeggen.
  Ze moeten gelijk van begin af aan kwaliteit leveren en dat gebeurt hier niet.
  Daarbij zitten er veel te weinig leden op, daar kan ik helemaal niets mee.

  Leon (57) 18 november 2019
 • Daan (36)
  Wobble goed en jong 1 reactie

  Wobble is eindelijk weer zo’n site die op de markt komt voor de wat jongere daters onder ons en dat mag ook wel weer eens een keer.
  Want iedere keer als er zoiets is, dan is het even leuk voor de jongere daters maar op den duur komen er toch weer steeds meer ouderen op die dit ook willen ervaren en dan is het hele effect weer weg.
  Tot nu toe gaat dat hier nog erg goed en ik hoop ook echt dat dit zo zal blijven maar toch hou ik mijn hadt een beetje vast.
  Ook zitten hier lekker veel vrouwen op en dat vind ik wel erg belangrijk want anders kan ik net zo goed tv gaan kijken, daar zie ik ook wel mannen.
  Ik zit hier omdat ik vrouwen wil en die zijn er op wobble meer dan genoeg te vinden.
  Wobble kost 29 euro per maand, misschien iets aan de hoge kant maar ik heb het er best voor over als het het gewenste effect behaald.

  Daan (36) 16 juli 2019