• Daan (36)
  Wobble goed en jong 1 reactie

  Wobble is eindelijk weer zo’n site die op de markt komt voor de wat jongere daters onder ons en dat mag ook wel weer eens een keer.
  Want iedere keer als er zoiets is, dan is het even leuk voor de jongere daters maar op den duur komen er toch weer steeds meer ouderen op die dit ook willen ervaren en dan is het hele effect weer weg.
  Tot nu toe gaat dat hier nog erg goed en ik hoop ook echt dat dit zo zal blijven maar toch hou ik mijn hadt een beetje vast.
  Ook zitten hier lekker veel vrouwen op en dat vind ik wel erg belangrijk want anders kan ik net zo goed tv gaan kijken, daar zie ik ook wel mannen.
  Ik zit hier omdat ik vrouwen wil en die zijn er op wobble meer dan genoeg te vinden.
  Wobble kost 29 euro per maand, misschien iets aan de hoge kant maar ik heb het er best voor over als het het gewenste effect behaald.

  Bezoek Wobble

  Daan (36) 16 juli 2019
  • (31)

   Ik heb ook echt het idee dat ze dat gedaan hebben, wat jij zei dat ze overal een beetje de goede aspecten vandaan hebben geplukt en dit hebben gebundeld tot een goede en grote website.
   Ik ben ook bang dat het hier op den duur wel weer zal stikken van de oudjes, want zodra ze weten dat alle jongere vrouwen hier zitten dan is het altijd maar even en dan zitten die oude geilballen hier ook allemaal in de hoop op een jong snoepje.
   Zelf vind ik dit altijd erg goor en ik neem het er ook nog lekker van nu dit nog niet het geval is.
   Er bestaan wel websites bevoordeeld voor mensen van vijftig en ouder, waarom zijn ze er dan niet dat je tot veertig jaar er op mag en als je ouder bent dat dit niet wordt toegestaan?
   Zou ik best wat vinden.

   Ilse (31) 16 juli 2019


Meer informatie en reviews over Wobble