• Jens (60)
  Goede website 1 reactie

  Ik vind 50liefde een hele goede website, het ziet er goed uit en werkt als een tierelier.
  Het is lang niet zo ingewikkeld als waar ik eerst bang voor was, gelukkig maar.
  Ik vind het ook een mooie website om te zien, het is vrolijk en het straalt ook uit dat je hier op zoek kunt gaan naar liefde door de kleurencombinatie waar ze hier voor hebben gekozen.
  Moet ik hier wel bij vermelden dat de uitstraling van een website voor mij niet bijzonder belangrijk is, wat ik belangrijker vind is dat het zijn werk goed doet en daar ben ik op deze site erg goed over te spreken!
  Er zitten ook veel mensen op en dus ook veel vrouwen, veel meer dan ik eerlijk gezegd had verwacht dus dat was voor mij een absolute meevaller.
  Wat ik erg leuk vind is dat vrouwen ook niet bang zijn om het initiatief en een man gewoon aan durven te spreken, ik voel me dan toch altijd gevleid wanneer dit gebeurt. Erg leuk!

  Bezoek 50liefde

  Jens (60) 22 april 2019
  • (66)

   Het klopt dat he teen eenvoudige website is om te gebruiken, hier was ik ook erg blij mee aangezien ik geen kenner ben op het gebied van dat soort dingen.
   De mensen die dit gemaakt hebben, hebben er rekening mee gehouden dat het voor ouderen is en dat hoort ook zo.
   Maar je zegt ook dat hier veel vrouwen of leden op zitten en dat zie ik helaas heel anders.
   Ik vind dat er te weinig mensen op zitten en zeker te weinig mensen uit mijn omgeving, het maakt de keus voor mij maar heel beperkt.

   Gert (66) 19 juli 2019


Meer informatie en reviews over 50liefde