Reviews (3)

 • Gert (66)
  Te weinig leden 0 reacties

  Het idee is leuk, maar ik vind wel dat hier veel te weinig leden op zitten.
  Ik ben een opa van 66 jaar oud en dan zot ik er niet op te wachten om straks het hele land te moeten door kruisen omdat ik daar toevallig iemand heb ontmoet (op de site) die ik leuk vind.
  Ik wil meer keus hebben, zodat ik eenvoudig iemand kan vinden die ook nog eens niet te ver van mijn woonplaats vandaan woont.
  De tijd dat ik het niet erg vind om langere afstanden te overbruggen heb ik echt wel gehad en dat hoeft van mij niet meer.

  Gert (66) 19 juli 2019
 • Jens (60)
  Goede website 1 reactie

  Ik vind 50liefde een hele goede website, het ziet er goed uit en werkt als een tierelier.
  Het is lang niet zo ingewikkeld als waar ik eerst bang voor was, gelukkig maar.
  Ik vind het ook een mooie website om te zien, het is vrolijk en het straalt ook uit dat je hier op zoek kunt gaan naar liefde door de kleurencombinatie waar ze hier voor hebben gekozen.
  Moet ik hier wel bij vermelden dat de uitstraling van een website voor mij niet bijzonder belangrijk is, wat ik belangrijker vind is dat het zijn werk goed doet en daar ben ik op deze site erg goed over te spreken!
  Er zitten ook veel mensen op en dus ook veel vrouwen, veel meer dan ik eerlijk gezegd had verwacht dus dat was voor mij een absolute meevaller.
  Wat ik erg leuk vind is dat vrouwen ook niet bang zijn om het initiatief en een man gewoon aan durven te spreken, ik voel me dan toch altijd gevleid wanneer dit gebeurt. Erg leuk!

  Jens (60) 22 april 2019
 • Leo (59)
  50liefde voor de echte ouderen 2 reacties

  50liefde is bedoelt voor zowel mannen als vrouwen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar een nieuwe kans in de liefde.
  Wat ik hier heel veel zie, is dat de mensen meestal niet 50 en ouder zijn maar echt wel 60 en ouder.
  Nu is dat voor mij nog niet eens zo'n probleem, omdat ik zelf ook bijna zestig wordt, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je net 50 bent geworden dat de leeftijdsgrens hier wel een beetje aan de oude kant is.

  Maar voor mensen als ik, is dit ideaal.
  Ik zit niet meer perse te wachten op allerlei jonge dames die heel anders in het leven staan dan ik.
  Geef mij maar een lieve vrouw van mijn leeftijd, die ook al het nodige heeft meegemaakt en dus weet waar ze over praat.
  Tot op heden heb ik hier nog niet mijn soul mate gevonden, maar ik heb wel al een aantal hele lieve en aantrekkelijke vrouwen mogen ontmoeten.

  Leo (59) 10 november 2018