• Leo (59)
  50liefde voor de echte ouderen 2 reacties

  50liefde is bedoelt voor zowel mannen als vrouwen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar een nieuwe kans in de liefde.
  Wat ik hier heel veel zie, is dat de mensen meestal niet 50 en ouder zijn maar echt wel 60 en ouder.
  Nu is dat voor mij nog niet eens zo'n probleem, omdat ik zelf ook bijna zestig wordt, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je net 50 bent geworden dat de leeftijdsgrens hier wel een beetje aan de oude kant is.

  Maar voor mensen als ik, is dit ideaal.
  Ik zit niet meer perse te wachten op allerlei jonge dames die heel anders in het leven staan dan ik.
  Geef mij maar een lieve vrouw van mijn leeftijd, die ook al het nodige heeft meegemaakt en dus weet waar ze over praat.
  Tot op heden heb ik hier nog niet mijn soul mate gevonden, maar ik heb wel al een aantal hele lieve en aantrekkelijke vrouwen mogen ontmoeten.

  Bezoek 50liefde

  Leo (59) 10 november 2018
  • (51)

   Het argument dat jij hier boven noemt, was inderdaad waar ik enorm tegen aan liep op 50liefde.
   Ik ben dan 51, maar voordat je een vrouw vindt die ook maar een beetje in de buurt van jouw leeftijd komt ben je al een hele tijd verder.
   Nu is het uberhaupt zo dat er vooral mannen op deze website zitten en de vrouwen die er dan op zitten, zijn echt wel een behoorlijk stuk ouder dan ik.
   Nu vind ik het echt niet erg als een vrouw ouder is dan ik, maar mijn grens ligt toch wel bij ongeveer 55 jaar en dat is hier haast onmogelijk helaas.

   Ingmar (51) 10 november 2018
  • (60)

   Ik denk ook dat veel mensen van 50 of net boven de 50 jaar oud niet op zo'n soort website zitten, die zitten meer op de normale dating sites.
   En ik kan me voorstellen dat je als 50 jarige man (of vrouw) ook best iemand van 47 of iets in die richting wilt daten, dus dan heb je ook een breder concept om uit te kiezen.
   Maar je hebt gelijk, voor mensen zoals wij (van onze leeftijd) is dit een ideale website.

   Jens (60) 22 april 2019


Meer informatie en reviews over 50liefde