• Melanie (44)
  Alleenstaande moeder overbodig 2 reacties

  Ik vind een website als alleenstaande moeders totaal overbodig. Waarom zou je een website maken speciaal voor moeders die op zoek zijn naar een man? Geen man die het in zijn hoofd haalt om zich hier aan te melden lijkt mij. Ik zou het ook niet in mijn hoofd halen om op een site voor alleenstaande vaders een account aan te maken in ieder geval. Wanneer je kinderen hebt, man of vrouw zijnde, ben je ook gewoon welkom op alle andere datingsites, dus vandaar dat deze site totaal over bodig zijn als je het mij vraagt. Dat is ook wel te zien aaan het aantal leden dat hier op zit, want dat is bedroevend laag en de leden die er op zitten zijn bijna allemaal vrouwelijk dus diegenen wens ik veel succes met het zoeken naar een leuke vent hier. Ik geloof niet dat dat gaat lukken...

  Bezoek Alleenstaande moeders

  Melanie (44) 18 november 2018
  • (35)

   Ik vind dat je het allemaal wel erg hard en onaardig verwoord, maar wat je zegt klopt wel. Ik vind het ook apart dat moeders zich hier aan kunnen melden. Ik heb ook een account op een 'normale datingsite' en daar mag ik als alleenstaande moeder vanzelfsprekend ook gewoon op. Toch heb ik hier een account aan gemaakt gewoon om te proberen, maar daar had ik gelijk spijt van. Dat was ook maar een eenmalig iets dus.

   Lisa (35) 18 november 2018
  • (53)

   Alle mannen die zich hier op deze website aanmelden weten wat er bij ons vrouwen speelt en dit weerhoudt ze er desondanks niet van om met ons in contact te komen. Ik ben heel erg blij dat de site er is, want op andere websites geven mannen soms later alsnog aan dat ze het niet zien zitten zodra ze er achter komen dat ik kinderen met een andere man heb.

   yvonne (53) 30 april 2019


Meer informatie en reviews over Alleenstaande moeders