• Geert (60)
  Another love beoordeling 1 reactie

  Ik wil graag een beoordeling schrijven over another love omdat ik hier erg tevreden over ben en dan vind ik ook dat dit genoemd mag of zelfs hoort te worden.
  Meestal hoor je alleen de negatieve reacties en vergeten de mensen het positieve erbij te zetten en juist daarom zie ik het als mijn taak om dit wel te doen.
  Another love heeft er voor gezorgd dat ik weer in contact kom met vrouwen en ok ook weer inzie hoe leuk dit is en hoe levendig je je weer voelt door dit soort mooie contacten en de gevoelens die dit in een mens los maken.
  Die gevoelens komen alleen voort door de liefde en er is niets mooiers wat dit kan evenaren dan dat.

  Bezoek AnotherLove

  Geert (60) 3 juni 2019
  • (46)

   Zodra er iets positiefs te melden valt over iets ben ik ook zeker de beroerdste niet om dit eerlijk te zeggen en dat verdienen ze dan ook om het te horen, iedereen vindt het fijn om te horen dat het product dat zij hebben ontwikkeld goed bevalt.
   Bij mij was dit vandaag niet het geval, ik probeer al de hele dag om mij hier aan te melden en iedere keer opnieuw krijg ik een error dat de site het niet doet op dit moment.
   In het begin is het vervelend, maar niet perse erg, maar nu ik een tijd verder ben begint het wel behoorlijk verveld te worden en zie ik de lol er absoluut niet meer van in!
   Als ze slim zijn geven ze de mensen die betaalt hebben nadien een gratis pakket ofzo want anders gaat dit ze leden kosten, dat weet ik wel.

   Eric (46) 27 juli 2019


Meer informatie en reviews over AnotherLove