Reviews (5)

 • Eric (46)
  Site werkt niet 0 reacties

  Ik heb vanavond al een aantal keer geprobeerd om me hier aan te melden, maar iedere keer krijg ik één of andere error dus ik denk dat de site er even uit ligt.
  En dat is heel vervelend voor hun en het is ook vast geen eigen keus dat die het niet doet op het moment, maar begrijp dan ook dat dit heel vervelend is voor mij!
  Ik heb verdorie grof geld voor een abonnement hier betaalt en dan wil ik er wel graag ieder moment van de dag op kunnen, wanneer ik maar wil en dat kan nu dus allemaal niet omdat de site er uit ligt.
  Voor het geld dat je hier voor moet betalen, vind ik dat dit niet zou mogen en dat we in ieder geval iets van een vergoeding verdienen zodra die het weer doet.
  Want nu betaal ik geld voor iets waar ik helemaal niet op kan, daar ga ik niet mee akkoord.

  Eric (46) 27 juli 2019
 • Geert (60)
  Another love beoordeling 1 reactie

  Ik wil graag een beoordeling schrijven over another love omdat ik hier erg tevreden over ben en dan vind ik ook dat dit genoemd mag of zelfs hoort te worden.
  Meestal hoor je alleen de negatieve reacties en vergeten de mensen het positieve erbij te zetten en juist daarom zie ik het als mijn taak om dit wel te doen.
  Another love heeft er voor gezorgd dat ik weer in contact kom met vrouwen en ok ook weer inzie hoe leuk dit is en hoe levendig je je weer voelt door dit soort mooie contacten en de gevoelens die dit in een mens los maken.
  Die gevoelens komen alleen voort door de liefde en er is niets mooiers wat dit kan evenaren dan dat.

  Geert (60) 3 juni 2019
 • Marcus (44)
  Tweede kans 1 reactie

  Ik vind Another love een erg goede en lovenswaardige website. Another Love biedt mensen een tweede kans op geluk in de liefde. Er zijn hier ontzettend veel mensen die om wat voor reden dan ook teleurgesteld zijn in de liefde en die kunnen hier op zoek gaan naar nieuw geluk. Ik ben ook een van deze mensen en ik heb al heel veel geweldige vrouwen ontmoet waardoor een man als ik, die zijn vrouw heeft verloren, weer hoop krijgt wat betreft relaties en de toekomst.

  Marcus (44) 17 februari 2019
 • J Kamp (53)
  Consumentenbond 1 reactie

  Heb contact gehad met de consumentenbond en heb uw datingsite ter discussie gesteld. Zei zijn gaan zoeken en onderzoeken en zien dat U al meerdere datingsites hebt gehad. En dat de rechter U hebt verboden om misleiding en afpersing. En u een verbod hebt opgelegd voor dat soort praktijken. Verder hebben zei mij op geattendeerd in de gaten te houden of het geld word terug gestort. Zei hebben mij gevraagd om nogmaals in te schrijven en de profielen met foto door te sturen, zodat zei kunnen checken wat het voor profielen zijn. Dus het zal vanzelf naar boven komen wat dit voor praktijken zijn.

  Ik zal afwachten wanneer het geld word terug gestort, komt het niet dan gaat dit naar de consumentenbond en zullen zij verder stappen ondernemen.

  J Kamp (53) 14 november 2018
 • Gerwin (43)
  Another love geen principes 2 reacties

  In het begin wist ik niet wat het idee achter another love was, ik ging er gewoon van uit dat het om een nieuwe liefde ging. Toen ik er achter kwam dat het ook een site is waar je mensen kunt vinden om mee vreemd te gaan en dat dit juist mede de bedoeling is hier, toen was ik enorm geshockeerd. Ik vind het tegen alle principes in gaan dat mensen dit überhaupt doen, maar dat hier ook nog eens een website speciaal op gebaseerd is dat is in mijn ogen te gek voor woorden! Toen ik dit wist heb ik direct mijn lidmaatschap gedeactiveerd.

  Gerwin (43) 11 november 2018