AnotherLove
8,1

3 reviews
Informatie over en rondom AnotherLove. AnotherLove heeft een 8,1 gekregen door grote getalen aan gebruikers, een makkelijk gebruikersgemak en de datingsite is tevens betrouwbaar te noemen. Deze datingsite is zeker een aanrader. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Ontevreden over AnotherLove? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 394 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Marcus (44)
  Tweede kans 0 reacties

  Ik vind Another love een erg goede en lovenswaardige website. Another Love biedt mensen een tweede kans op geluk in de liefde. Er zijn hier ontzettend veel mensen die om wat voor reden dan ook teleurgesteld zijn in de liefde en die kunnen hier op zoek gaan naar nieuw geluk. Ik ben ook een van deze mensen en ik heb al heel veel geweldige vrouwen ontmoet waardoor een man als ik, die zijn vrouw heeft verloren, weer hoop krijgt wat betreft relaties en de toekomst.

  Marcus (44) 17 februari 2019
 • J Kamp (53)
  Consumentenbond 1 reactie

  Heb contact gehad met de consumentenbond en heb uw datingsite ter discussie gesteld. Zei zijn gaan zoeken en onderzoeken en zien dat U al meerdere datingsites hebt gehad. En dat de rechter U hebt verboden om misleiding en afpersing. En u een verbod hebt opgelegd voor dat soort praktijken. Verder hebben zei mij op geattendeerd in de gaten te houden of het geld word terug gestort. Zei hebben mij gevraagd om nogmaals in te schrijven en de profielen met foto door te sturen, zodat zei kunnen checken wat het voor profielen zijn. Dus het zal vanzelf naar boven komen wat dit voor praktijken zijn.

  Ik zal afwachten wanneer het geld word terug gestort, komt het niet dan gaat dit naar de consumentenbond en zullen zij verder stappen ondernemen.

  J Kamp (53) 14 november 2018
 • Gerwin (43)
  Another love geen principes 2 reacties

  In het begin wist ik niet wat het idee achter another love was, ik ging er gewoon van uit dat het om een nieuwe liefde ging. Toen ik er achter kwam dat het ook een site is waar je mensen kunt vinden om mee vreemd te gaan en dat dit juist mede de bedoeling is hier, toen was ik enorm geshockeerd. Ik vind het tegen alle principes in gaan dat mensen dit überhaupt doen, maar dat hier ook nog eens een website speciaal op gebaseerd is dat is in mijn ogen te gek voor woorden! Toen ik dit wist heb ik direct mijn lidmaatschap gedeactiveerd.

  Gerwin (43) 11 november 2018

Plaats een review