• Rick (34)
  Badoo gratis 3 reacties

  Badoo is een van de weinige websites waar je nog gratis op kunt zitten en zo op zoekt kunt naar een nieuwe date. In alle commerciële websites van tegenwoordig vind ik dit een heel verfrissende website en ik vind het ook heel erg belangrijk dat er websites als deze blijven, zodat ook de mensen die niet zo veel geld te besteden hebben op datingwebsites een plekje kunnen vinden. Het zorgt er voor dat iedereen die dat wil een mooie en lieve date kan vinden en hopen dat hier een relatie uit voor bloeit.

  Bezoek Badoo

  Rick (34) 12 januari 2019
  • (41)

   Het is inderdaad heel erg fijn wanneer een website gratis is. Je bent tegenwoordig al zo veel geld kwijt aan alles waar je voor moet betalen en dan zou een datingwebsite hier normaal gesproken ook nog bij komen. Dan is het een aangename verrassing dat dit geen geld kost.

   George (41) 19 januari 2019
  • (42)

   Op deze website zijn er maar weinig mensen die echt heel serieus zijn op zoek naar de liefde en naar een nieuwe relatie. Ik verwacht dat op de websites waar je wel voor moet betalen, dat de kans dat je daar iemand met serieuze intenties vindt groter is.

   Buddy (42) 27 januari 2019
  • (51)

   Ook op de site moet je betalen dus niks niet gratis

   bopcat (51) 6 oktober 2019


Meer informatie en reviews over Badoo