Badoo
8,6

10 reviews

Informatie over en rondom Badoo. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,6. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Badoo erg hoog. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 1.050 keer bezocht.

Reviews ( 10 )

  • Marijn (31)
    Badoo goed 0 reacties

    Ik snap niet waarom iedereen zo negatief over Badoo is en dat ook nog eens terwijl de hele website hier gratis is. Dan ben je echt verwend vind ik als je het niet waardeert wat hier op te vinden is terwijl het niet eens geld kost, dan heb je wel lef als je er dan ook nog over durft te gaan klagen. Ik ben zo opgevoed dat je dat dan niet doet en ik snap het ook niet. Want als je toch niet hoeft te betalen, dan kun je toch ieder moment weggaan wanneer je wilt dus als het je dan niet bevalt dan snap ik niet zo goed waarom jullie dat dan niet doen. Dan blijft het voor mensen als ik ook veel leuker om hier op te zitten, want ik vind het wel een goede site en ik heb geen zin om met allemaal negatievelingen te chatten. Het is mij tot nu toe ook niet echt opgevallen dat hier zo veel ontevreden mensen op zitten, dus dat zal dan ook wel een minderheid zijn denk ik.

    Marijn (31) 13 juli 2019
  • Sammy (38)
    Allemaal dezelfde reden 0 reacties

    Alle mensen die op badoo een profiel hebben, zitten voor dezelfde reden op badoo en dat is dat deze site gratis is.
    Dus eigenlijk als je er over nadenkt zijn de mensen die op badoo zitten allemaal ontzettend zuinig en krenterig.
    Ik denk dat als je twee van dit soort mensen samen in een relatie hebt, dat dit of heel goed werkt of helemaal verkeerd gaat.
    Zelf ben ik niet heel zuinig aangelegd, maar ik heb met een wereldreis achter de rug waardoor ik nu weer even een tijdje rustig aan moet doen met geld.
    Bij mannen vind ik het enorm onaantrekkelijk als ze overdreven zuinig zijn.
    Ze hoeven niet geld over de balk te smijten dat zeker niet, maar er zit wel een verschil tussen dat en gewoon af en toe van het leven genieten.

    Sammy (38) 30 juni 2019
  • Vincent (56)
    Leden badoo slecht datemateriaal 1 reactie

    Bijna alle leden die op badoo zitten vallen bij mij onder het kopje slecht datemateriaal!
    Je hebt hier mensen uit twee categorieën zitten.
    Categorie 1 zijn de jonkies, dus de mensen die net van school komen en nog niet zo veel te besteden hebben of die het gewoon interessant en of lollig vinden om zich aan te melden op een datingwebsite en daarom voor deze gratis site kiezen.
    Categorie 2 zijn de mensen die ofwel werkloos zijn ofwel schulden hebben of iets in die trant en die zich dus ook geen luxe datingwebsite kunnen veroorloven.
    Beide categorieën zijn niet echt de type mensen waar ik op zit te wachten om mee te gaan daten en ik denk jullie ook niet.
    Volgens mij kun je dan beter een wat luxere datingsite zoeken en hier 15 of 20 euro betalen voor een maandabonnement en dat je er wat aan hebt dan dat je hier op een gratis site zit wat zonde van je tijd is.

    Vincent (56) 2 juni 2019
  • Yowel Ruymgaart (26)
    Klacht onnodig geblokkeerd 2 reacties

    Ik kreeg onderstaande mail ineens van Badoo dus dacht wat heb ik nou gedaan.
    Je account is geblokkeerd

    We hebben een melding ontvangen dat je Badoo voor marketing of commerciële doeleinden gebruikt. Dit is niet toegestaan: Badoo is ontwikkeld om mensen te helpen echte connecties te maken. Om die reden hebben we je van ons platform verwijderd.

    Mocht dat niet kloppen, neem dan contact op met ons supportteam. Probeer je account niet opnieuw te activeren of een nieuwe aan te maken.

    Heb dus een reactie terug gestuurd maar dit is al een maand geleden en nog steeds geen reactie.

    Betreft: Klacht tegen Je Badoo-account onnodig geblokkeerd!
    Geachte leden van badoo,
    Graag dien ik een klacht in omdat mijn account onnodig uitgeschakeld of geblokkeerd is?
    Echter houw ik me aan de regels van jullie en plaats ik mijn eigen foto's en val ik geen andere personen lastig en gebruik ook geen grof taal of schelden?
    Ten gevolge verbaast de blokkade omdat ik de regels niet over treden heeft.
    In afwachting op u reactie

    Yowel Ruymgaart (26) 4 april 2019
  • Lars (43)
    Badoo deugt niet 0 reacties

    Badoo is een website die zich heel erg mooi en goed voordoet en mensen probeert te paaien let dat het gratis is.
    Op deze manier zijn er veel nieuwe leden en hier kunnen ze dan uiteindelijk toch een slaatje uit slaan in de hoop dat ze later alsnog gaan betalen voor de site.
    Verder is de site veel minder goed dan alle andere datingwebsites die ik ken of op gezeten heb.
    Iedereen wil graag op een gratis website daten, maar als dit geen goede site is dan heb je er nog steeds niets aan.
    Badoo deugt voor geen meter.

    Lars (43) 17 februari 2019
  • Buddy (42)
    Geen liefde 1 reactie

    Wanneer je op een dating site gaat zitten dan ben je in mijn ogen op zoek naar liefde en ik geloof niet dat je dat hier zou kunnen vinden. Er zitten heel erg veel mensen op en het is gratis dus iedereen die dat wil kan hier ook een profiel aanmaken, maar ik heb wel gemerkt dat de mensen die er op zitten vooral op zoek zijn naar sex, dit kan in het echt en soms is het vooral online. Maar liefde zul je hier niet vinden, de kans dat dat lukt is heel erg minimaal.

    Buddy (42) 27 januari 2019
  • Rick (34)
    Badoo gratis 3 reacties

    Badoo is een van de weinige websites waar je nog gratis op kunt zitten en zo op zoekt kunt naar een nieuwe date. In alle commerciële websites van tegenwoordig vind ik dit een heel verfrissende website en ik vind het ook heel erg belangrijk dat er websites als deze blijven, zodat ook de mensen die niet zo veel geld te besteden hebben op datingwebsites een plekje kunnen vinden. Het zorgt er voor dat iedereen die dat wil een mooie en lieve date kan vinden en hopen dat hier een relatie uit voor bloeit.

    Rick (34) 12 januari 2019
  • Ash Williams (35)
    Geen goede app 2 reacties

    Badoo doet zich voor als een gezellige frisse app, maar in werkelijkheid is het gewoon een bloedzuigende (lees geld) app. Je kan gratis op de app maar beetje bij beetje word je beperkt in je kunnen op de app,todat je credits koopt en dan ligt alles ineens open. Lekker chatten met leuke meiden (als ze al echt zijn heet dat) maar dan raken je credits stilaan weer op en..ja hoor de respons van de ladies dus ook.. wat misschien nog t smerigste is, is dat als je credits onder de 200 gaan, badoo er ff doodleuk 550 bij pompt zonder dat jij daar erg in hebt,maar wel dokken natuurlijk..Is ergens een vage verstopte instelling waar je t uit kan zetten maar niet van harte..kortom profiteren van de miserie van mensen...Misschien tijd dat er eens actie tegen ondernomen wordt..

    Ash Williams (35) 31 december 2018
  • Esther (57)
    Badoo overschat 1 reactie

    Een website als badoo wordt zo gigantisch overschat!
    Het scoort dan misschien wat punten omdat het niets kost, maar dan heb je voordelen hiervan ook wel gehad.
    De mensen die je hier kunt vinden behoren tot, zoals ze dat ook wel eens noemen, allemaal tot schorrie Morrie.
    Een keurige man met een fatsoenlijke baan kun je beter gaan zoeken op een betaalde datingwebsite dan hier.
    Ik heb er helaas weinig goeds voor over, voor badoo.
    Het was dan ook een eenmalig iets dat ik er op zat.

    Esther (57) 22 december 2018
  • Glenn (35)
    Heel vreemd allemaal 1 reactie

    2 weken lid geweest.. in het begin leek het allemaal zeer interessant, kreeg berichtjes van verschillende dames... wat ik wel een beetje vreemd vond was de interesse van dames meer dan 100km afstand... met enkele dames redelijk contact. Maar de meerderheid reageerde niet direct op mijn vragen enz.. in plaats van een natuurlijke wedervraag te stellen. Nadat ik de klantenservice een mail had gestuurd over mijn twijfels over de profielen, en dat ik het idee kreeg dat mij werd opgedrongen de desbetreffende pakketten aan te schaffen werd zonder pardon en zonder overleg mijn premium abonnement stopgezet.
    Hoop in ieder geval mijn geld terug te krijgen. Maar wat mij betreft is Badoo een bijzonder vreemde site en niet echt betrouwbaar.

    Heeft iemand eenzelfde ervaring?

    Glenn (35) 4 november 2018

Plaats een review