Badoo
8,6

26 reviews

Informatie over en rondom Badoo. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,6. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Badoo erg hoog. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (26)

 • zon (52)
  onterecht account geblokkeerd 0 reacties

  2 dagen geleden is mijn Badd0-account gehackt. Ik kon niet meer inloggen. Met inloggen kreeg ik een vreemd mailadres, dat zal van de hacker geweest zijn. Gelukkig kon ik nog met mijn opgegeven mobiele nummer een nieuw WW aanvragen. Vanochtend, 2 dagen later, alles geblokkeerd met een mededeling van Badoo dat ik tegen de richtlijnen heb verstoten en er verschillende personen mij aangegeven hebben. IK heb nooit iets verkeerds gedaan, deze week met 2 mannen gechat, that's it. Alle bewijzen die ik had (mail dat iemand een wijziging van mijn WW heeft aangevraagd, schermscreenshot van het vreemde mailadres, de gegevens die gewijzigd waren in mijn account...) heb ik naar Badoo gestuurd, maar ze doen er niets mee en zeggen dat ik permanent geblokkeerd ben. Belachelijk ...
  Ik heb zelfs mijn IP-adres doorgegeven zodat ze alles na kunnen lopen.

  zon (52) 15 juli 2023
 • Jozef (57)
  Badoo reageert in plaats van aangeschrevene 0 reacties

  Wanneer iemand een fatsoenlijk bericht schrijft aan een ander op de site reageert niet die persoon door bij voorbeeld aan te geven 'geen balangstelling' m,aar Badoo als volgt "Het lijkt erop dat ... geen zin heeft om te chatten. De chat is nu gesloten. Je ideale match vinden kost tijd en moeite, dus houd vol – wie zoekt zal vinden! 😃
  Het Badoo team". Een tenenkrommend antwoord waar geen antwoord ook volstaan had. VBadoo mengt zich dus in de chats en is mogelijk de 'persoon' aan de andere kant. Zeer waarschijnlijk is sprake van nepprofielen.

  Moraal van dit verhaal: het lijkt gratis, maar linksom en rechtsom wordt diegene die anderen wil schrijven geld afgetroggeld.

  Jozef (57) 29 oktober 2021
 • Guido L (30)
  niet gender neutraal en een giftige zweer 0 reacties

  Toen ik badoo aanmaakte kreeg ik diverse meldingen van vrouwen die met mij wouden appen.

  Maar natuurlijk weet ik als een programmeur dat dit geautomatiseerd is en artificial heb dit ook getest om mijn account te her activeren, fotos worden misbruikt door fake accounts zodat je toch geld gaat betalen, na een paar weken staat de populariteit op laag.

  Waar ik me zo op kon ergeren op deze app was dat er erg veel onderscheid gemaakt werd tussen wat toelaatbaar is voor vrouwen en bij mannen, heb diversen vrouwen gezien in een bikini, maar een man krijgt een gele kaart als die zijn abs laat zien, en zo kan ik natuurlijk nog veel meer diverse voorbeelden geven.

  Een patroon die ik veel al zag was dat er veel beschadigde vrouwen opzaten die onbeschoft en onredelijke dingen neerzetten waardoor mannen weer erop gingen afreageren, en zo onstaat er een cycles van een zeer giftige omgeving waar zat mensen dus ook geblokeerd worden of geraporteert, mijn account is er tenslotte door geblokkeerd omdat ik natuurlijk niet accepteer dat mensen zulke outregiouse teksten neerzetten op hun profiel zoals anti genderaliseerde teksten die mensen kunnen kwetsen, maar dan blokkeren die admins mij puur omdat ik op iets reageer, en dat zegt meer over hun staff dan over mij.

  Guido L (30) 5 september 2021
 • Dammers (45)
  Badoo gratis niks te klagen 0 reacties

  Ondanks dat je eens in de zoveel tijd een berichtje krijgt van een buitenlandse dame die zogenaamd in de problemen zit en vraagt om geld, is Badoo gewoon een geweldige datingdienst. Je kan van vrijwel alles gratis gebruik maken, het is een super mooie website en een nog mooiere app. Wat wil een mens nog meer? Niet alleen de zon gaat voor niets op, Badoo ook.

  Dammers (45) 12 mei 2021
 • Arie (70)
  dhr 1 reactie

  ben tot mijn verbazing geblokkeerd.Hoewel ik niets verkeerd gedaan hebt.Zou graag weer gedeblokkeerd worden daar ik veel vriendschappen daar ook heb.

  Arie (70) 30 april 2021
 • Von (54)
  onnodig geblokkeerd door badoo 0 reacties

  Ik kom met geen mogelijkheid meer op badoo, was lifetime daar.
  Krijg nu steeds melding van badoo dat ik zou zijn geblokt ivm een fake account, wat absoluut niet het geval is. Ik kom er met geen mogelijkheid meer op.
  Zonder vraag en antwoord word dat even zo besloten.
  Correspondentie, nergens te vinden, ronduit schandalig.....
  Nieuw account aangemaakt, want wie weet is er een fout ergens....
  Binnen enkele dagen lig ik er weer uit, waarom??????
  Had het netjes gevonden als ze een testje hadden gedaan, of je idd contact was geweest.... Snap dat je je site wilt schoonhouden, maar dit slaat echt nergens op....
  Slechte zaak dit Badoo!!!!

  Von (54) 8 april 2021
 • Bert (49)
  Zeldzaam 0 reacties

  Zelden zoveel lelijke vrouwen gezien op éénzelfde app!!! Ben er zeker van dat er ook foto’s tussen zitten van dode vrouwen..🥴

  Bert (49) 23 februari 2021
 • Janneke (30)
  DATALEKKEN BIJ BADOO GEGEVENS DOORVERKOCHT 0 reacties

  LET OP! Badoo heeft constant data lekken van je gegevens dus al je gegevens liggen op straat en worden door verkocht door criminelen. Dit kan je via verschillende websites nachecken. Heb hier al meerdere meldingen van gehad.

  Mijn account was ineens geblokkeerd vanwege commerciële doeleinden (?) en kan ik dus niet zelf verwijderen.
  Ze weigeren ook mijn account en persoonsgegevens te verwijderen uit hun systeem na meerdere verzoeken van mij. Ze willen eerst een kopie van mijn legitimatie ontvangen (lol). Wil mijn account verwijderen om te voorkomen dat er fraude wordt gepleegd door criminelen met mijn gegevens en om dat verzoek te voldoen willen ze nog even extra meer gevoelige gegevens ontvangen 😂. Komt identiteitsfraude er strax ook nog even bij 👍🏼.

  Waardeloos bedrijf! Geen account aanmaken! Want je privé gegevens worden doorverkocht!

  Janneke (30) 6 februari 2021
 • Samer (43)
  Een bedrag van mijn rekening zonder toestming 1 reactie

  Badoo schrijft elk dag 1.99 van mijn rekening zonder toestming en ik vind dat is echt Oplichters want zij hebben aan mij email gestuurt darna elk dag 1.99 incasering en ik vind dat is Oplichters

  Samer (43) 22 mei 2020
 • Lisa (29)
  Locatie 0 reacties

  Ik vind baddoo af en toe wel een beetje vreemd. Soms ben ik online terwijl ik niet online ben. Nu ben ik wel in gesprek gekomen met een jongen en die was laatst bij vrienden maar baddoo zij dat hij op dat moment in breda was. Waar ligt dit dan aan is het dat badoo het verkeerd aangeeft of hij. ?

  Lisa (29) 2 mei 2020
 • Tizoo (48)
  Vind mij op Badoo 0 reacties

  Practische gebruikshandleiding voor hem, Ja.

  Over mezelf kan ik kort en eerlijk zijn, ik ben een man duszz.. zo nu en dan toch wel een dingetje of cq een toestandje..

  Nee, geen Clown... Ik ga niet op mn bek als ik naast je loop op een whatever...of een drukke geziene omgeving.
  Zou dat wel gebeuren dan, los ik dat heel subtiel op.
  .

  Van de week 8 min zoeken naar euromunt om banden op te pompen. In minuut 9 pas munt gevonden duszz..kijk waar de munt in moet maar zie geen muntgleuf en dan bedenk ik me.. Echt he..fuck idd dit was de enige pomp waar t nog gratis is...

  Nog zo iets..De amateurklusser jep dat kan ik ook goed,
  natuurlijk fix ik dat...Alleen ik vergeet de meeste van mijn klus ervaringen direct, mede omdat klussen niet echt mn favoriet is.

  Wel heb ik daartegen, favorite kreten zoals; Pffff. ..ECHT HÈ,... HOE DAN... NOU T ZIT wel FF GOED ZO... NATUURLIJK weer BOUWMARKT.

  Nog zo,n fantastisch dingetje is t o ch wel mijn orientatievermogen... Die is werkelijk waar van t kaliber; Die ene opgezette dinosaurus die alleen is gevonden 200km verwijderd, waar dezelfde overige dino's veilig in een kudde bijelkaar werden gevonden.
  Conclusie, Na 10x rijd ik nog je straat voorbij... alleen dat gaan we even niet gezellig delen...
  Nog ff wat weetjes

  Is zichzelf... Ja bijna altijd
  zelfverzekerd... Ook dat
  Stoer.... Ja ook dat valt wel in het redelijke
  Intelligentie...IQ Naahh wel net redelijk denk ik toch we.l EQ op alle sociaal vlak scoort toch wel higher..
  Eerlijk...... Veelal te vaak eerlijk, geen roddel en achter de ellebogen gedoe..
  Sex....Erugh belangrijk en hou er van...
  mezelf relativeren... Absoluut, deze "eigenschap" geldt voor mij als een must waaraan een "partner" zeker aan moet voldoen.
  Saai .. Kom nou, lees dan.ff terug
  Humor... schijnt zo nu en dan wel spontaan op te komen...
  Ziet vrouw en man als gelijke... Ja behalve soms tussen de lakens niet.
  Relaxed... Ja toch wel easygoing
  Patat....eet ik altijd met een vork
  Ijs.... Bestel er dan altijd minimaal 2

  Tot plotseling dan schatjepatatjuh

  Tizoo (48) 11 februari 2020
 • Lenn (29)
  Badoo slecht 0 reacties

  Wat een slechte site is badoo!
  Mensen meld je hier NIET aan!
  Het zijn OPLICHTERS eerste klas!
  De mensen die hier op zitten zijn hartstikke NEP!
  Mensen die je hier leert kennen spreken NIET met je af!
  Dus ik zeg nog een keer, meld je hier NIET aan mensen!
  Het is ZONDE van je tijd!

  Lenn (29) 26 december 2019
 • Max (29)
  Badoo goede site 0 reacties

  Er zijn maar weinig mensen goed te spreken over Badoo en ik snap deze negativiteit niet zo goed. Je hebt hier een gratis site waarom je mensen kunt ontmoeten voor een date, wat wil een mens nou nog meer.
  Ik zelf vind dit ideaal en bovendien, kom op mensen het is gratis!
  Mensen verwachten misschien ook wel gewoon te veel van zoiets en dat is ook niet goed vind ik bij iets wat geen geld kost.

  Max (29) 12 december 2019
 • Tom (31)
  Prima site 0 reacties

  Ik vind Badoo een prima site, hals je hierin meeneemt dat de website ook nog eens gratis is en je dus geen al rite hoge verwachtingen mag hebben als je het mij vraagt.
  Dan hebben wij als leden op badoo niets te klagen met wat er hier voor ons geregeld is.

  Tom (31) 19 november 2019
 • Menno (49)
  Badoo klacht 0 reacties

  Net als vele anderen werd ik ontzettend getrokken door het idee van een gratis datingsite, dit zie je immers bijna nooit.
  En toen ik hier eenmaal zat snapte ik ook waarom je dat verder haast nergens ziet, want het gratis gedeelte stelt helaas naar erg weinig voor.
  Dan betaal ik liever zo’n 15 of 20 euro per maand voor een goede site dan dat ik mijn tijd verspil op een gratis site als badoo.

  Menno (49) 18 november 2019
 • Roy (31)
  Badoo beoordeling 0 reacties

  Ik ben een groot fan van deze website en ben dit ook altijd al geweest en dat heeft maar 1 specifieke reden en dat is simpelweg dat de website gratis is.
  Dat lijkt niet zo bijzonder, maar dat is het wel, want ik kan zo geen andere datingsite bedenken die ook gratis is.
  Misschien is die er wel, dat kan haast niet anders, maar deze gratis sites zijn in ieder geval heel erg schaars.
  En dat verdienen ze dat dit feit flink aangekaart wordt, want ik weet zeker dat veel mensen dit voor lief nemen.

  Roy (31) 20 oktober 2019
 • Marijn (31)
  Badoo goed 0 reacties

  Ik snap niet waarom iedereen zo negatief over Badoo is en dat ook nog eens terwijl de hele website hier gratis is. Dan ben je echt verwend vind ik als je het niet waardeert wat hier op te vinden is terwijl het niet eens geld kost, dan heb je wel lef als je er dan ook nog over durft te gaan klagen. Ik ben zo opgevoed dat je dat dan niet doet en ik snap het ook niet. Want als je toch niet hoeft te betalen, dan kun je toch ieder moment weggaan wanneer je wilt dus als het je dan niet bevalt dan snap ik niet zo goed waarom jullie dat dan niet doen. Dan blijft het voor mensen als ik ook veel leuker om hier op te zitten, want ik vind het wel een goede site en ik heb geen zin om met allemaal negatievelingen te chatten. Het is mij tot nu toe ook niet echt opgevallen dat hier zo veel ontevreden mensen op zitten, dus dat zal dan ook wel een minderheid zijn denk ik.

  Marijn (31) 13 juli 2019
 • Sammy (38)
  Allemaal dezelfde reden 0 reacties

  Alle mensen die op badoo een profiel hebben, zitten voor dezelfde reden op badoo en dat is dat deze site gratis is.
  Dus eigenlijk als je er over nadenkt zijn de mensen die op badoo zitten allemaal ontzettend zuinig en krenterig.
  Ik denk dat als je twee van dit soort mensen samen in een relatie hebt, dat dit of heel goed werkt of helemaal verkeerd gaat.
  Zelf ben ik niet heel zuinig aangelegd, maar ik heb met een wereldreis achter de rug waardoor ik nu weer even een tijdje rustig aan moet doen met geld.
  Bij mannen vind ik het enorm onaantrekkelijk als ze overdreven zuinig zijn.
  Ze hoeven niet geld over de balk te smijten dat zeker niet, maar er zit wel een verschil tussen dat en gewoon af en toe van het leven genieten.

  Sammy (38) 30 juni 2019
 • Vincent (56)
  Leden badoo slecht datemateriaal 1 reactie

  Bijna alle leden die op badoo zitten vallen bij mij onder het kopje slecht datemateriaal!
  Je hebt hier mensen uit twee categorieën zitten.
  Categorie 1 zijn de jonkies, dus de mensen die net van school komen en nog niet zo veel te besteden hebben of die het gewoon interessant en of lollig vinden om zich aan te melden op een datingwebsite en daarom voor deze gratis site kiezen.
  Categorie 2 zijn de mensen die ofwel werkloos zijn ofwel schulden hebben of iets in die trant en die zich dus ook geen luxe datingwebsite kunnen veroorloven.
  Beide categorieën zijn niet echt de type mensen waar ik op zit te wachten om mee te gaan daten en ik denk jullie ook niet.
  Volgens mij kun je dan beter een wat luxere datingsite zoeken en hier 15 of 20 euro betalen voor een maandabonnement en dat je er wat aan hebt dan dat je hier op een gratis site zit wat zonde van je tijd is.

  Vincent (56) 2 juni 2019
 • Yowel Ruymgaart (26)
  Klacht onnodig geblokkeerd 17 reacties

  Ik kreeg onderstaande mail ineens van Badoo dus dacht wat heb ik nou gedaan.
  Je account is geblokkeerd

  We hebben een melding ontvangen dat je Badoo voor marketing of commerciële doeleinden gebruikt. Dit is niet toegestaan: Badoo is ontwikkeld om mensen te helpen echte connecties te maken. Om die reden hebben we je van ons platform verwijderd.

  Mocht dat niet kloppen, neem dan contact op met ons supportteam. Probeer je account niet opnieuw te activeren of een nieuwe aan te maken.

  Heb dus een reactie terug gestuurd maar dit is al een maand geleden en nog steeds geen reactie.

  Betreft: Klacht tegen Je Badoo-account onnodig geblokkeerd!
  Geachte leden van badoo,
  Graag dien ik een klacht in omdat mijn account onnodig uitgeschakeld of geblokkeerd is?
  Echter houw ik me aan de regels van jullie en plaats ik mijn eigen foto's en val ik geen andere personen lastig en gebruik ook geen grof taal of schelden?
  Ten gevolge verbaast de blokkade omdat ik de regels niet over treden heeft.
  In afwachting op u reactie

  Yowel Ruymgaart (26) 4 april 2019