• Yowel Ruymgaart (26)
    Klacht onnodig geblokkeerd 7 reacties

    Ik kreeg onderstaande mail ineens van Badoo dus dacht wat heb ik nou gedaan.
    Je account is geblokkeerd

    We hebben een melding ontvangen dat je Badoo voor marketing of commerciële doeleinden gebruikt. Dit is niet toegestaan: Badoo is ontwikkeld om mensen te helpen echte connecties te maken. Om die reden hebben we je van ons platform verwijderd.

    Mocht dat niet kloppen, neem dan contact op met ons supportteam. Probeer je account niet opnieuw te activeren of een nieuwe aan te maken.

    Heb dus een reactie terug gestuurd maar dit is al een maand geleden en nog steeds geen reactie.

    Betreft: Klacht tegen Je Badoo-account onnodig geblokkeerd!
    Geachte leden van badoo,
    Graag dien ik een klacht in omdat mijn account onnodig uitgeschakeld of geblokkeerd is?
    Echter houw ik me aan de regels van jullie en plaats ik mijn eigen foto's en val ik geen andere personen lastig en gebruik ook geen grof taal of schelden?
    Ten gevolge verbaast de blokkade omdat ik de regels niet over treden heeft.
    In afwachting op u reactie

    Bezoek Badoo

    Yowel Ruymgaart (26) 4 april 2019
    •  (26)

      Betreft: uitblijven van Klacht tegen Je Badoo-account onnodig geblokkeerd!
      Geachte leden van Badoo,
      Jammer genoeg hebben wij geen reactie mogen ontvangen op voorgaande email.
      Graag dien ik een klacht in omdat mijn account onnodig uitgeschakeld of geblokkeerd is?
      Echter houw ik me aan de regels van jullie en plaats ik mijn eigen foto's en val ik geen andere personen lastig en gebruik ook geen grof taal of schelden?
      Ten gevolge verbaast de blokkade omdat ik de regels niet over treden heeft.
      In afwachting op u reactie

      Yowel Ruymgaart (26) 7 april 2019
    •  (56)

      Wat belachelijk zeg dat ze dat zo maar doen! Dat dat mag vind ik ten eerste van de zotte en helemaal als je zoals naar eigen zeggen niets fout hebt gedaan.
      Ik was al niet bepaald onder de indruk van badoo maar dat is door dit verhaal alleen maar erger geworden, erg jammer dit

      Vincent (56) 2 juni 2019
    •  (33)

      Ineens geblokkeerd... wtf!!!
      Heb niks verkeerds gedaan en in eens bam eraf.... oplichters v baddoo... kan toch nie zomaar!!! En als je vraagt naar bewijs. Mogen ze niet.. nee nee. Omdat jullie dat niet hebben!!

      Wendy (33) 26 november 2020
    •  (54)

      Ik ben ook geblokkeerd op Badoo, ook als melding dat ik een fake account heb staan, wat niet het geval is.
      Nergens waar ik me kan "verdedigen". of vragen wat er aan de hand is.
      Erg vreemd dat een profiel van mij, die zo echt is als het maak kan, geen mogelijkheid krijgen om te bewijzen dat het om een echt profiel gaat.

      Erg slecht! Ik heb ook geen mogelijkheid om tegen de klacht in te gaan, is dit hoe Badoo met betalende leden omgaat?

      Von (54) 8 april 2021
    •  (54)

      Ik vraag mij af waarom ik geblokkeerd ben . Gedraag mij netjes

      De wilde (54) 19 juni 2021
    •  (44)

      Baddoo blockeert onnodig mensen als zij niet GOLD LID WORDEN OFTEWEL VOOR WILLEN BETTALEN
      DOEN ZE METEEN BLOCK MET POEP PRAATJES DAT ZOJ KLACHTEN OVER JE HEBVEN GEKREGEN IK HEB ZE GETEST MET ACCOUNT NIEMAND WAT TE SCHRIJVEN OF REAGEREN HUPSAKEE NA 2 DAGEN GEBLOCKT TERWIJL IK NIEMAND WAT SCHREEF OF REAGEERDE HAD EIGEN FOTOS NA MEERDERE BERICHTEN OM BETAALDE LID TE WORDEN GEWEIGERD HAD EN DAAR GA JE MET POEP VERHAAL BADDOO IS OPLICHTERS....!!! Ze willen je geld hebben

      Gio (44) 8 november 2021
    •  (58)

      ook ik ben geblokeerd zogezegt om fotos die niet kunnen ik zei als ik foto zou hebben gestuurd die aanstoot geven wat ik niet zomaar doe zelfs als ze erom vragen ik mij enigsinds wil veronschulidgen en eventuele fotos verwijderen waar van zij zeggen dat ze aanstoot geven en wat krijg ik als antwoord U bent geblokkeerd en u kan nooit meer op badoo ik wens je verder nog veel succes in jou verdere leven ,voila en daar moet ik het mee doen en mijn crediets die er nog opstonden 1600 crediets wel ja die ben ik kwijt mooie site waar je zelf geen inspraak in hebt en je wil veronschuldigen hebben daar gewoon geen oren naar

      RYCKAERT (58) 26 augustus 2022


Meer informatie en reviews over Badoo