Badoo
8,6

26 reviews

Informatie over en rondom Badoo. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,6. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Badoo erg hoog. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (26)

 • Lars (43)
  Badoo deugt niet 0 reacties

  Badoo is een website die zich heel erg mooi en goed voordoet en mensen probeert te paaien let dat het gratis is.
  Op deze manier zijn er veel nieuwe leden en hier kunnen ze dan uiteindelijk toch een slaatje uit slaan in de hoop dat ze later alsnog gaan betalen voor de site.
  Verder is de site veel minder goed dan alle andere datingwebsites die ik ken of op gezeten heb.
  Iedereen wil graag op een gratis website daten, maar als dit geen goede site is dan heb je er nog steeds niets aan.
  Badoo deugt voor geen meter.

  Lars (43) 17 februari 2019
 • Buddy (42)
  Geen liefde 1 reactie

  Wanneer je op een dating site gaat zitten dan ben je in mijn ogen op zoek naar liefde en ik geloof niet dat je dat hier zou kunnen vinden. Er zitten heel erg veel mensen op en het is gratis dus iedereen die dat wil kan hier ook een profiel aanmaken, maar ik heb wel gemerkt dat de mensen die er op zitten vooral op zoek zijn naar sex, dit kan in het echt en soms is het vooral online. Maar liefde zul je hier niet vinden, de kans dat dat lukt is heel erg minimaal.

  Buddy (42) 27 januari 2019
 • Rick (34)
  Badoo gratis 3 reacties

  Badoo is een van de weinige websites waar je nog gratis op kunt zitten en zo op zoekt kunt naar een nieuwe date. In alle commerciële websites van tegenwoordig vind ik dit een heel verfrissende website en ik vind het ook heel erg belangrijk dat er websites als deze blijven, zodat ook de mensen die niet zo veel geld te besteden hebben op datingwebsites een plekje kunnen vinden. Het zorgt er voor dat iedereen die dat wil een mooie en lieve date kan vinden en hopen dat hier een relatie uit voor bloeit.

  Rick (34) 12 januari 2019
 • Ash Williams (35)
  Geen goede app 2 reacties

  Badoo doet zich voor als een gezellige frisse app, maar in werkelijkheid is het gewoon een bloedzuigende (lees geld) app. Je kan gratis op de app maar beetje bij beetje word je beperkt in je kunnen op de app,todat je credits koopt en dan ligt alles ineens open. Lekker chatten met leuke meiden (als ze al echt zijn heet dat) maar dan raken je credits stilaan weer op en..ja hoor de respons van de ladies dus ook.. wat misschien nog t smerigste is, is dat als je credits onder de 200 gaan, badoo er ff doodleuk 550 bij pompt zonder dat jij daar erg in hebt,maar wel dokken natuurlijk..Is ergens een vage verstopte instelling waar je t uit kan zetten maar niet van harte..kortom profiteren van de miserie van mensen...Misschien tijd dat er eens actie tegen ondernomen wordt..

  Ash Williams (35) 31 december 2018
 • Esther (57)
  Badoo overschat 1 reactie

  Een website als badoo wordt zo gigantisch overschat!
  Het scoort dan misschien wat punten omdat het niets kost, maar dan heb je voordelen hiervan ook wel gehad.
  De mensen die je hier kunt vinden behoren tot, zoals ze dat ook wel eens noemen, allemaal tot schorrie Morrie.
  Een keurige man met een fatsoenlijke baan kun je beter gaan zoeken op een betaalde datingwebsite dan hier.
  Ik heb er helaas weinig goeds voor over, voor badoo.
  Het was dan ook een eenmalig iets dat ik er op zat.

  Esther (57) 22 december 2018
 • Glenn (35)
  Heel vreemd allemaal 1 reactie

  2 weken lid geweest.. in het begin leek het allemaal zeer interessant, kreeg berichtjes van verschillende dames... wat ik wel een beetje vreemd vond was de interesse van dames meer dan 100km afstand... met enkele dames redelijk contact. Maar de meerderheid reageerde niet direct op mijn vragen enz.. in plaats van een natuurlijke wedervraag te stellen. Nadat ik de klantenservice een mail had gestuurd over mijn twijfels over de profielen, en dat ik het idee kreeg dat mij werd opgedrongen de desbetreffende pakketten aan te schaffen werd zonder pardon en zonder overleg mijn premium abonnement stopgezet.
  Hoop in ieder geval mijn geld terug te krijgen. Maar wat mij betreft is Badoo een bijzonder vreemde site en niet echt betrouwbaar.

  Heeft iemand eenzelfde ervaring?

  Glenn (35) 4 november 2018