Badoo
8,6

21 reviews

Informatie over en rondom Badoo. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,6. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Badoo erg hoog. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 21 )

 • Glenn (35)
  Heel vreemd allemaal 1 reactie

  2 weken lid geweest.. in het begin leek het allemaal zeer interessant, kreeg berichtjes van verschillende dames... wat ik wel een beetje vreemd vond was de interesse van dames meer dan 100km afstand... met enkele dames redelijk contact. Maar de meerderheid reageerde niet direct op mijn vragen enz.. in plaats van een natuurlijke wedervraag te stellen. Nadat ik de klantenservice een mail had gestuurd over mijn twijfels over de profielen, en dat ik het idee kreeg dat mij werd opgedrongen de desbetreffende pakketten aan te schaffen werd zonder pardon en zonder overleg mijn premium abonnement stopgezet.
  Hoop in ieder geval mijn geld terug te krijgen. Maar wat mij betreft is Badoo een bijzonder vreemde site en niet echt betrouwbaar.

  Heeft iemand eenzelfde ervaring?

  Glenn (35) 4 november 2018